Wednesday, February 28, 2024
HemNBALakers Trade Rykten: 7x NBA-mästare hävdar 1 av LeBron James lagkamrat i...

Lakers Trade Rykten: 7x NBA-mästare hävdar 1 av LeBron James lagkamrat i Untouchable

Den 8 februari är sista datumet för deadline för handeln och det har precis börjat bli varmt. Med cirka två veckor kvar har flera lag kommit i kontakt med varandra för en storsäljande handel och Los Angeles Lakers är ett att hålla utkik efter. Stående precis under .500 letar frontkontoret efter en X-factor som kan vara avgörande för dem under eftersäsongen. Och ordet är där ute att de har alla ögon på Dejounte Murray från Atlanta Hawks.

Enligt flera rapporter är Murray en “allvarligt” mål men Lakers kan bara sätta honom i en gul uniform till en stor kostnad. Den trefaldige Lakers-mästaren Robert Horry berättade om komplikationerna i denna möjliga handel på sin YouTube-podcast. Lakers var redo att lägga sin bästa gard, D’Angelo Russell, på bordet för Murray, men Hawks var intresserade av någon annan: Austin Reaves.

Horry delade, “Jag har ringt en av mina interna källor för att se vad han säger. Han sa att de hade en deal på bordet, men de ville inte ha D-Lo. De ville ha AR. Och Lakers vill inte bli av med AR.”

Horrys värd berättade att Hawks och Lakers letar efter ett tredje lag att delta, vilket kommer att skicka ut D-Lo och ta in Murray. Det är dock inte så troligt i nuläget. Horry berättade att en handel mellan Lakers och Hawks endast är möjlig om Austin Reaves görs tillgänglig. Detta kan vara ett svårt val att göra för tillfället, men mot deadline kan du förvänta dig vad som helst!

Hur ökar D’Angelo Russell sitt handelsvärde?

Besvikelsen i Russells ansikte var ganska tydlig efter att Lakers satte honom i handelsförhandlingarna. Det störde dock inte alls hans spel. Det har faktiskt förbättrats. Russell har i snitt 27,2 poäng och 6,4 assist i sina senaste fem matcher. Till en extra överraskning skjuter han oklanderliga 56 % från planen och 53,7 % utanför linjen. Med spelomvandlande prestationer som denna har Russell på egen hand gjort det svårt för LeBron James och Co. att bli av med honom.

Läs mer: NBA-handelsrykten: Stora problem kvarstår för Warriors och Clippers medan Lakers får grönt ljus före deadline

Det har verkligen ökat hans handelsvärde nu, vilket kan pressa frontkontoret att se andra alternativ också. Eller, om D-Lo fortsätter med denna effektivitet, kan de sätta AR-15 på samtalen. Det är bara en fråga om dagar vid denna tidpunkt, och varje dag är en spänning för Laker-nationen.

Vem tror du kommer att överleva striden? Dela din åsikt i kommentarerna nedan.

Inlägget Lakers Trade Rumours: 7x NBA Champion Claims 1 av LeBron James’ lagkamrat i Untouchable dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär