Wednesday, February 28, 2024
HemNBALakers-stjärnan D'Angelo Russell reder ut sin dolda önskan till NFL Hall of...

Lakers-stjärnan D’Angelo Russell reder ut sin dolda önskan till NFL Hall of Famer Shannon Sharpe

Tidigare fotbollstightend Shannon Sharpe har varit på bucket list av alla på sistone. 3x Super Bowl-mästaren är för närvarande en sportmediafri agent och visas på ESPN First-Take. Han dyker inte bara upp på ESPN, han har också sin podcast “Club Shay Shay” där han får miljontals visningar. Han är en het favorit inte bara för folk från hans sport utan även för andra idrottsorganisationer. Som Triple H, WWE:s Chief Content Officer som vill att han ska göra ett framträdande i hans show.

Amerikas favoritvideo idag

Till och med den tidigare All-Star D’Angelo Russell som nyligen startade en podcast kallad “Backyard Podcast”, talade om honom. Han sa att han vill att Shannon Sharpe som gäst i sin podcast inte ska veta om hans lysande fotbollskarriär utan om hans liv.

D’Angelo Russell vill avslöja Shannon Sharpes mentalitet

D’Angelo Russell blev tillfrågad av en av sina lagkamrater om vem han vill ha som gäst i hans program som Russell döpte Shannon Sharpe till. Han förklarade dock hur han skulle samarbeta med honom och sa att om han skulle komma på hans show skulle han inte prata med honom om hans lysande fotbollskarriär utan skulle vilja känna honom som person. Han sa, “Jag minns att vi pratade om att göra det här med gäster som vi skulle gräva i det här. Som att det inte var giftigt, utan som vad var din tankeprocess, vad var din mentalitet, vad du tänkte på när du kom till det flödestillståndet.”

Så även om Shannon Sharpe är en Hall of Famer som har spelat i 14 år i NFL och haft en fantastisk fotbollsresa, vill DLo lära känna hans mentalitet och hans “flow state” istället för att känna till hans glanstid. Detta visar att Russell inte är intresserad av att känna personen som satt spår i NFL utan personligheten som led genom den resan och gjorde det hela möjligt. Och på tal om att lämna ett märke, till och med D’Angelo Russell lyckades göra det i matchen mot Toronto Raptors.

Russell får ensam ägande i NBA:s trepoängarlista

Under tisdagens match gick D’Angelo Russell om Mike Dunleavy för ensam ägande av 67:e plats på NBA:s trepoängarlista genom tiderna. Lakers-stjärnan kunde nå denna milstolpe under sin åttonde säsong, och han har för närvarande i genomsnitt 14,6 poäng, 2,8 returer och 6,1 assist per match. Han bidrog med 13 poäng, sex assist, en steal och ett block på 31 minuter för Lakers, som för närvarande är 9:e seed i Western Conference med ett rekord på 19-19.

Men även efter att ha presterat bra för Lakers, ger inte Coach Ham Russell tillräckligt med speltid. På grund av detta finns det spekulationer om att han kan bytas bort och det potentiella målet för de 17x NBA-mästarna för närvarande är Zach LaVine. Så vad tror du, kommer Lakers att byta bort Russell mot LaVine? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär