Saturday, December 9, 2023
HemNBALakers Skadeuppdatering: Spelar Anthony Davis ikväll? Kan 8X All-Star återvända för...

Lakers Skadeuppdatering: Spelar Anthony Davis ikväll? Kan 8X All-Star återvända för att svara på teamets växande oro?

Los Angeles Lakers drabbades av en blowout-förlust i händerna på Houston Rockets i sin senaste match. Med tanke på att Rockets spelade effektivt var spelet en ensidig show. Men en anledning till att Lakers kämpade under hela matchen var på grund av frånvaron av deras åttafaldiga All-Star, Anthony Davis.

Lakers kommer att möta Phoenix Suns i deras matchup ikväll. Så frågan som uppstår är, kommer Anthony Davis att passa för lila och guld för att svara på lagets växande oro?

Davis är fortfarande “tveksam” mot Suns

Frånvaron av Anthony Davis fick Houston Rockets att förödmjuka Lakers under fyra kvartal. Hans defensiva närvaro missades ordentligt, och Rockets gjorde det bästa av det.

Nu, med Lakers på en förlustsvit på tre matcher, kan man bara undra om Davis kommer tillbaka till laguppställningen eller inte. Enligt Sports Illustrated är Davis fortfarande tveksam mot Suns.

Davis var utesluten på grund av en adduktor i höften till fredagens match mot Phoenix. Så enligt rapporterna hittills ser det inte ut som att Lakers kommer att ha alla sina All-Stars på golvet för att möta Suns tre stora.

Davis har i genomsnitt haft 23,9 PPG, 12,0 RPG och 3,3 BPG på en 62,8 sann skottprocent. Så hans produktion i båda ändarna av golvet kommer att missas av Lakers när de möter Kevin Durant och Suns.

Matchen mellan Suns och Lakers

Phoenix Suns har vunnit sina två senaste matcher och vill göra det till tre. Så det är klart att Suns kommer att skjuta för att skapa ett enormt underläge mot Lakers för att få ett övertag tidigt.

Frånvaron av Anthony Davis kommer att ge Suns tillräckligt med möjligheter att köra inuti lacken och även ta offensiva returer. När det gäller Lakers anfall kommer ansvaret att falla på LeBron James, Austin Reaves, D’Angelo Russell och resten av truppen.

En lättnadens suck för Lakers kommer att vara ingen Devin Booker i Suns laguppställning för deras spel. Även Booker har blivit utesluten för Lakers-matchen på grund av en ansträngning i hans högra vad. Så båda lagen kommer att missa viktiga spelare från sin laguppställning.

Det ska bli intressant att se hur dessa två lag presterar utan hela sin startuppställning mot varandra. Vem tror du kommer att toppa? Låt oss veta vad du tycker i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär