Thursday, November 30, 2023
HemNBALakers Skadeuppdatering: Kommer LeBron James att spela ikväll mot banbrytarna?

Lakers Skadeuppdatering: Kommer LeBron James att spela ikväll mot banbrytarna?

Efter en fantastisk körning mot Phoenix Suns, LeBron James och co. möta Portland Trail Blazers ikväll. Lakers fick en skadeskräck när King James haltade av banan på en icke-kontaktskada. Han kom dock direkt tillbaka och tog ledningen. Efter matchen pratade han om ömheten i smalbenet. När Lakers möter Blazers ikväll kommer de redan att vara tre män.

Jarred Vanderbilt, Jalen Hood-Schifino och Gabe Vincent är fortfarande ute för matchen. Med tanke på hur lila och guld lider när det gäller lagets sammanhållning, vad kan James skada betyda för dem?

Får vi se LeBron James ikväll?

När han pratade med reportrar efter matchen sa Bron hur han var tvungen att hålla huvudet uppe och bara spela igenom smärtan. Men efter deras vinst och allt adrenalin som sjunkit, nämnde LeBron hur ont han kände. Enligt ESPN:s uppdateringar av skadelistan är James listad som tveksam inför kvällens match på grund av kontusion i vänster vaden.

Verkligen en kung i ordets alla bemärkelser, 4x NBA-mästaren landade 32 poäng, 11 returer och 6 dimes i gårdagens match. Från och med nu är Bron listad som dag till dag. Så om han måste sitta ut den här matchen måste Lakers komma ur sina skal. Om vi ​​tittar på Akron Hammers skadestatistik bara i år, hade han fruktansvärd tur med att drabbas av skador på benet.

Senast James skadades var den 19 maj med en fotskada. Det var Game 2 i Western Conference Finals. Han var i jakten på en retur när han rullade sin vänstra fotled. LeBron slutade dock inte tänka på det och fortsatte spelet. Den 25:e rapporterades det att han kanske skulle behöva opereras.

L-tåget har hållit skador en efter en sedan början av året, och L-tåget har haft flest skador i april och januari. Det visar bara hur dedikerad han är till sporten.

Vad kommer Lakers att göra om James inte lyckas ta sig mot Portland?

Det mest uppenbara valet att ta ledningen i Brons frånvaro är hans stridsbror Anthony Davis. Han har listats som trolig för kvällens match på grund av sin vänstra adduktor/höftspasm. Att veta hur känsligt AD är för skador är ett kanske-kanske-inte scenario för nu.

“Precis när vi äntligen fick några vinster”: Lakers fans i misstro när skadorna hopar sig för LeBron James team

Han kommer också att ha centern Jaxson Hayes för att hjälpa honom i detta hemska scenario. Hayes var tvungen att sitta ute i Rockets-spelet på grund av en vridning i vänster fotled. Han spelade i bara fem minuter igår, så Jaxson kanske spelar med en minutbegränsning. Gårdagens poäng var dock lovande – två poäng och en retur. Föreställ dig vad han skulle göra om han till exempel skulle spela i minst 10-15 minuter.

Förhoppningsvis kan han fortfarande anstränga sig utan att anstränga sig för mycket. Förutsatt att Reaves och D’Lo kommer in i svängningen av vad de kan producera. Lakers har också Cam Reddish och Rui Hachimura som med största sannolikhet kommer att få se mer speltid. Om det slutar med att LeBron James inte spelar kommer det ikväll att vara en förhandstitt på hur Lakers kommer att se ut utan att “The Chosen One” drar på sig.

Kan Los Angeles Lakers övervinna denna lilla glitch idag (om det händer) och visa NBA-världen att när det kommer till tråden kan lila och guld stå tillsammans för att klara stormen?

RELATED ARTICLES

Mest populär