Tuesday, February 27, 2024
HemNBALakers Big Mans skrämmande spel på Devin Booker Mortifies Suns Loyals: "The...

Lakers Big Mans skrämmande spel på Devin Booker Mortifies Suns Loyals: “The Hell Was Jaxson Hayes Doing!?”

Lakers-Suns-matchen var en konkurrenskraftig match fram till halvtid. Medan LeBron James Los Angeles Lakers försökte skapa ett stort underläge, gjorde Devin Bookers Phoenix Suns sitt bästa för att hålla spelet inom slående räckhåll. Men spelet tog så småningom en mörk vändning.

Amerikas favoritvideo idag

Phoenix Suns fans verkar vara ganska upprörda över Lakers bigman Jaxson Hayes. Särskilt efter att Hayes genomförde ett tvivelaktigt spel som många fans nu kallar det för smutsigt. Läs mer för att ta reda på det.

Jaxson Hayes pjäs på Devin Booker

Los Angeles Lakers fick ett tidigt hopp och avslutade den första kvarten med en ledning på 10 poäng. Även om Suns försökte samla tillbaka, gjorde stjärntandemen i Los Angeles sitt bästa för att behålla övertaget.

Medan Kevin Durant och Devin Booker gjorde sitt bästa för att skära in det underskottet, gjorde en skrämmande pjäs av Jaxson Hayes på Devin Booker många fans arga. Under den andra kvarten dök Hayes efter bollen.

Men hur han landade på golvet lyckades Hayes också trassla in Bookers högra ben. Vilket kan ha påverkat hans fotled. Fansen på arenan släppte en flämtning medan många på sociala medier fortsatte med att korsfästa Hayes.

En användare på X twittrade: “Fan fan gjorde Jaxson Hayes där?”

Medan ett annat fan kommenterade, “Några minuter innan den där bokaren dök för en 50/50 som inte var i närheten av så farlig som den och kallades ett regelbrott. Smh.”

Det tog ett tag för Devin Booker att resa sig men han var fortfarande med i matchen för att avsluta den första halvleken. Men du kan vara säker på att Suns medicinska personal kommer att titta på Bookers ben och särskilt hans fotled.

Fansen slår ut mot Hayes

Fans på sociala medier var inte alls glada över att Devin Booker trasslade ihop sig med Jaxson Hayes. Detta ledde till att många av dem ropade Hayes över den pjäsen.

Ett fan twittrade, “Det är alltid Jaxon Hayes som gör de här sakerna för att lol.”

Medan ett annat fan kommenterade, “JAXSON HAYES ÄR EN SMUTSIG spelare, FÅ HONOM UT UR LIGAN.”

Här är några fler reaktioner från fans på X.

Ingen var nöjd med Hayes och många kände att han kan ha försökt skada Booker. Låt oss hoppas att Booker kommer tillbaka på banan och är frisk att spela för Suns.

Med spelet betänkligt placerat på 83-82 till Lakers, vem tror du kommer gå ut som segrare?

RELATED ARTICLES

Mest populär