Tuesday, February 27, 2024
HemWwe"Lägg mig på hyllan i 6 till 9 månader": Seth Rollins delar...

“Lägg mig på hyllan i 6 till 9 månader”: Seth Rollins delar stor uppdatering om sin brutala skada som hotade hans WrestleMania 40-plats

Seth Rollins har visat sig vara en av de mest ostoppbara stjärnorna på WWE-listan. Även om han framgångsrikt har försvarat sitt WWE World Heavyweight Championship, gjorde han det med en skadad rygg. Medan han redan hade att göra med en “riktig” skada, ådrog han sig ytterligare en karriärhotande skada under sitt titelförsvar mot Jinder Mahal på avsnittet 1/16 av Monday Night Raw.

Den här veckan på Raw såg fansen honom prata om sina skador. Medan fansen var oroliga för att han skulle “läggas på hyllan”, något som hände med Charlotte Flair nyligen, har han några goda nyheter för sina fans.

När planerar Seth Rollins att återvända?

I en intervju med ESPN berättade The Visionary om sin “tidslinje” och hur hans skador ser ut för tillfället. Han uppgav att han hade “undvikit en kula” eftersom hans ACL är intakt och experter har sagt till honom att hans delvis sönderrivna MCL kommer att läka med tiden. Rollins sa vidare, “Jag hoppas vara tillbaka med full styrka om ungefär en månad, (det är) min ganska tidslinje.” Han sa att han kommer att ta det en dag i taget och försöker komma tillbaka i aktion så snart som möjligt.

Stjärnan sa att han inte vill att hans första match av fysisk rehab ska vara på WrestleMania 40 eftersom han tror att det kan visa sig vara katastrofalt för honom. “Jag vill kunna komma in igen, testa hjulen och se till att vi är på en bra plats så vi får se hur det går.”

Han avslutade med att säga: “Jag är glad att vi undvek en kula och inte var något för allvarligt som skulle lägga mig på hyllan i 6-9 månader”, möjligen antydde det nuvarande tillståndet för Charlotte Flair.

Läs mer| Bedömer hur allvarlig Seth Rollins ryggskada är när han förbereder sig för att möta Shinsuke Nakamura på Fastlane

Fansen kunde inte glömma ögonblicket när katastrofen inträffade. Vidare i intervjun pratade Rollins om vad som hände som ledde till skadan.

Vad gick fel?

I ett samtal med ESPN berättade Rollins, den nuvarande världsmästaren i tungvikt, ögonblicken före katastrofen. Som fansen minns drabbades Rollins av skadan när han försvarade sin titel mot Jinder Mahal. Den 37-åriga stjärnan uppgav att han gjorde ett drag som han gör hela tiden, kallat Moonsault. Det som dock hände var istället för att landa på Mahal, han landade lite för kort vilket ledde till skadan.

Han tillade vidare att hans knä hyperextended. Även om han inte kände mycket “pop” i knäet, sa han att han kunde känna att hans knä sträckte sig lite för mycket. Efter det sa han att han försökte få tag i sig själv när de uppträdde live på tv. Han och Mahal kom sedan snabbt på ett sätt att avsluta matchen snabbt och på ett sätt som kanske inte skadade Rollins ytterligare.

Efter matchen fördes han till sjukhuset för att få några tester för att ta reda på vad som hände. Vi önskar WWE World Heavyweight Champion, Seth Rollins ett snabbt tillfrisknande. Vad tycker du om Rollins senaste uppdatering?

Inlägget “Sätt mig på hyllan i 6 till 9 månader”: Seth Rollins delar stor uppdatering om hans brutala skada som hotade hans WrestleMania 40-plats dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär