Tuesday, February 27, 2024
HemSoccerLäckta bilder visar att Adidas använder VM-mall 2022 för Lionel Messis Inter...

Läckta bilder visar att Adidas använder VM-mall 2022 för Lionel Messis Inter Miami & MLS 2024-kit

Lionel Messis Inter Miami älskar aldrig att bosätta sig. Laget har gjort ett fantastiskt jobb hittills och satt ihop ett av de bästa lagen i MLS för den kommande säsongen. Men även om sidan har några av de bästa namnen på planeten i sina led, kan detsamma inte sägas om deras kit för deras kommande MLS-kampanj. Enligt rapporter planerar sportklädesjätten Adidas att hålla fast vid sin befintliga mall för 2022 World Cup kit för 2024 års upplaga av MLS.

Amerikas favoritvideo idag

Det har varit flera kit-läckor under de senaste veckorna, med media som släpper möjliga kitbilder för den kommande säsongen. Inter Miamis hemmadräkt var en av de första bland läckorna, med fansen delade efter designen. Därför hoppas de förmodligen kunna replikera Argentinas framgångar i världscupen till nästa MLS-säsong med detta drag! Lite inspiration trots allt!

Adidas planerar att hålla sig till VM-mallen 2022 för MLS 2024-kit

Efter år av besvikelse på den internationella scenen tog Lionel Messi äntligen anspråk på sin krona. På grund av framgångarna auktionerades några av Messis tröjor ut för orimliga summor pengar. Med det i åtanke skulle Inter Miami hoppas att de kunde använda samma nationella mall för att skapa en lyckobringare runt laget. Enligt de senaste rapporterna planerar sportklädesmärket Adidas att hålla fast vid sin första VM-mall 2022 för att producera kiten för MLS 2024-kampanj.

Mallen följer den klassiska designen med klassiska svarta kanter på ärmsluten och kragen med varumärket tre remsor som löper ner för axlarna. Medan team förväntade sig att Adidas skulle följa sin nya mall för kiten, har de rapporterat att varumärket funderar på att avslöja den nya serien av kit under 2023 Euros och Copa America för att ge ett fräscht utseende till nationella outfits. Förmodligen en välkommen förändring från Adidas arketypiska design, enligt vissa.

“Ingen spelar som Messi” – Manchester United-stjärnan Chucks Lionel Messi-jämförelser

Lionel Messi-ledda Inter Miami-dräkten lyckas inte imponera på fansen

Även om det har varit många samtal kring läckta dräkter, har Inter Miamis möjliga hemmadräkt för den kommande säsongen väckt stor uppmärksamhet. Fans på sociala medier har varit splittrade i sina tankar när det kommer till kitet, med många som tror att designen är läskig. Satsen har följt den traditionella rosa paletten med Inter Miami-emblemet i mitten.

Designen under emblemet har dock kastat fläktarna av sig. Många tror att laget kunde ha gått med ett renare tillvägagångssätt och presenterat sin tröja med en klassisk look. En liten del av fans som tror att tröjan skulle kunna dyka upp som ett varumärkesuttalande är dock ivriga att lägga vantarna på det fräscha tyget.

Vad är dina tankar om Inter Miamis läckta kit för säsongen 2024? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär