Friday, December 8, 2023
HemWweLA Knight skickar ut en sträng varning med ett ord till Jimmy...

LA Knight skickar ut en sträng varning med ett ord till Jimmy Uso inför deras WWE SmackDown 11/17 Encounter

LA Knight är redo att laga Jimmy Usos gås som återbetalning för vad han gjorde på Crown Jewel. Den nuvarande hetaste akten på listan misslyckades precis med att avsätta stamhövdingen trots att en stor saudiarabisk folkmassa samlades bakom honom. Medan Roman Reigns plockade upp vinet genom att leverera ett ödesdigert spjut till Knight, kunde han bara göra det på grund av Jimmy Usos ingripande i rätt tid.

Ända sedan dess har Knight legat och väntat för att hämnas på Reigns kusin. Och äntligen kommer han att få sin chans på nästa veckas SmackDown. Som sagt, det verkar som om något mer håller på att brygga i hans huvud.

LA Knight skickade ett meddelande på ett ord inför sin grudge-match med Jimmy Uso

LA Knight har en lång oenighet med The Bloodline och det kommer inte att nå ett slut när som helst snart med Jimmy Uso som nästa på Knights pistolhot. Så fort deras möte efter kronjuvelen gjordes officiellt förra veckans fredagskväll började spekulationerna om resultatet av bråket springa iväg på ryktesbruket. För att öka hypen postade Knight just en ganska kryptisk tweet.

Han publicerade WWE:s officiella tweet om tillkännagivandet av deras match med texten “Bye”.

Även om det fortfarande inte är klart vad han verkligen vill förmedla genom det här, kan det vara en avskedsrets eller något mer överraskande.

Jimmy Uso ska återgå till The Bloodline? Solo Sikoa återvänder för att rädda Jimmy Uso efter att ha blivit generad av John Cena på SmackDown

Men hur kunde matchen gå imorgon? Låt oss utforska alla potentiella avslut av den superspännande matchen mellan de två bästa akterna.

De livskraftiga resultaten av LA Knight vs Jimmy Uso: Explained

Jimmy Uso och LA Knight kommer inte att mötas ansikte mot ansikte för första gången denna fredag. Duon hade ett tidigare möte där Knight fick övertaget. Historien kan upprepa sig själv genom att ge Knight ytterligare en ren seger för att hålla hans uppåtgående momentum intakt.

Det är mer vettigt eftersom det också kommer att tjäna Usos nuvarande story. Hans nederlag kan ytterligare reta Roman Reigns och öka spänningen mellan fraktionen.

Solo Sikoas återkomst kommer troligen att spela en roll i att förändra spelet i sista minuten. Även om det mest självklara för The Enforcer är att komma och komma in i styrelsen för sin stallkamrat, kan det gå andra vägar också.

Sikoa kan försöka hjälpa Uso men det slutar med att han blir distraktion. Och genom att utnyttja den chansen kan Knight slunga sig fram till vinsten. Det kan också vara stamhövdingens huvudplan att straffa Jimmy för hans tidigare gärningar. Sist men inte minst kunde vi ändå inte utesluta Jimmy Uso potential att komma ut med en avgörande vinst.

Vi är lika glada över att få betydelsen av Knights mystiska tweet på SmackDown i morgon kväll. Vad tycker du om att LA Knight sänder ut ett bisarrt budskap inför sin kamp mot Jimmy Uso med höga insatser? Låt oss veta i kommentarerna

RELATED ARTICLES

Mest populär