Monday, February 26, 2024
HemCody RhodesLA Knight möter Dwayne Johnson: Här är allt du behöver veta om...

LA Knight möter Dwayne Johnson: Här är allt du behöver veta om deras nyfikna anknytning

Dwayne Johnson har framgångsrikt lyckats dra hela världens uppmärksamhet till WWE just nu. The Rock har omedelbart förvandlats till en av de största och mest hatade klackarna genom tiderna i proffsbrottningens värld. Men medan den nya stora hälen hälsade babyface Cody Rhodes med en smäll, är hans relationer med ett annat babyface, LA Knight, inte fyllda med fiendskap än så länge.

LA Knight är också en direkt rival till Roman Reigns och har varit efter hans WWE Universal Championship sedan dag 1. Medan Dwayne Johnson står hårt på The Tribal Chief just nu, var hans interaktion med Knight ganska mycket positiv. Faktum är att, trots att han siktade på Reigns bälte, hälsade The Rock till och med fansens favoritbrottare med en vänlig gest.

När WWE:s mest älskade brottare träffade WWE:s mest hatade

LA Knight dök nyligen upp på en proffsbrottningspodcast med namnet “In The Kliq”. I podcasten såg Knight prata om flera ämnen, varav ett handlade om Dwayne Johnson. 40-åringen noterade att han hade träffat Rock på en WWE-show i Colorado för flera månader sedan.

Enligt LA Knight, “Lite här och där när han dök upp på SmackDown tillbaka i Denver för några månader sedan, vilket var ett slags brors handslag och kram och “Hej man, jag har inte sett dig på ett tag ; du är på röv och allt sånt.” WWE Superstar noterade att mötet var mycket kort.

LA Knight sa, “Ingenting lång form, och det var typ när han var direkt på väg till ringen, så det var en av de där snabba, ‘Hej, och jag måste komma på min väg’-typ. .” Knight tillfrågades också om sin åsikt om Dwayne Johnsons plötsliga inblandning i WrestleMania 40.

Intressant nog gav han ett mycket LA Knight-svar på frågan.

Vad tycker LA Knight om den nuvarande Dwayne Johnson-stormen i WWE?

I en kommentar om att The Rock stör WrestleMania 40, sa LA Knight: “Han kommer att uppmärksamma vad vi gör. Samtidigt gör det ingen stor skillnad för mig om det är han, Roman Reigns eller Cody Rhodes, eller någon annan; om någon håller det mästerskapet så tjusar jag på dem.” Så i slutet av dagen var den enda sida som Knight valde hans egen.

LA Knight hade en gång dykt upp i en dokusåpa som heter “The Hero” 2013. Intressant nog var Dwayne Johnson värd för den showen, och detta var ett av Knights första försök att komma in i proffsbrottning. Föreställningen hade en uppgift där en av deltagarna blev skymd och sa något medan de andra fick gissa vem det var.

Överraskande nog, varje gång LA Knight talade något i dunkel, skulle alla tro att Dwyane Johnson bråkade med dem. När de fick reda på att det var Knight fick han beröm för sitt intryck av The Rock.

Knight sa att han inte gjorde några intryck och bara pratade normalt. Vad är dina tankar om detta? Låt dem flöda i kommentarerna.

Inlägget LA Knight Meets Dwayne Johnson: Here’s Everything You Need to Know About Their Curious Connection dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär