Wednesday, February 28, 2024
HemNBAKyrie Irving Skadeuppdatering: Kommer Mavs Star att spela mot Warriors ikväll medan...

Kyrie Irving Skadeuppdatering: Kommer Mavs Star att spela mot Warriors ikväll medan det finns ett stort frågetecken över Luka Doncic?

Dallas Mavericks har börjat säsongen som de vill fortsätta. De har etablerat sig som ett av de bästa lagen i en hårt konkurrensutsatt Western Conference. Efter en nedslående säsong 2022-23 har Mavs glatt överraskat många människor med sina fantastiska skärmar. Luka Doncics enastående form har spelat en avgörande roll i Dallas Mavericks imponerande prestationer den här säsongen.

Trots det står laget inför möjligheten att tävla i sin kommande match utan närvaro av både Luka Doncic och Kyrie Irving när de förbereder sig för att ta sig an Golden State Warriors.

Kyrie Irving åsidosattes för kvällens match

Matchen mellan Warriors och Mavericks är planerad att tipsa om 20:30, Eastern Time på Chase Center i San Francisco. Matchen lovar att bli en spännande klocka, eftersom två slutspelsutmanare går head-to-head. Warriors har dock misslyckats med att leva upp till sina höga försäsongsförväntningar. Tvärtom, Mavs slår över sin vikt, eftersom de för närvarande upptar en garanterad slutspelsplats. Men Dallas skulle gå in i spelet med kort hand, eftersom de skulle missa huvudmannen Kyrie Irvings tjänster på grund av en hälkontusion.

Förutom Irving kommer Mavs också att missa Maxi Klebers tjänster under överskådlig framtid på grund av tåluxation. De har också listat Luka Doncic som tveksam till kvällens match på grund av ömhet i vänster quad. Luka hade spelat igenom skadan sedan All-Star-uppehållet. Han förvärrade dock skadan mot Suns på juldagen. Å andra sidan har Warriors inga betydande frånvaro. Men de listade Kevon Looney som tveksam på grund av en sjukdom. Med Mavs som saknar sina två stjärnor, hur kommer de att ställa upp mot Warriors?

Förutspådda laguppställningar: Warriors vs Mavericks

Mavs skulle sikta på att etablera sig som favoriter för en garanterad slutspelsplats med en vinst över Warriors. Men frånvaron av deras två stjärnspelare gör detta till en mycket skrämmande uppgift. Trots att Luka och Kyrie saknas kan Mavs ställa upp med en konkurrenskraftig laguppställning. De kunde börja spelet med Dante Exum, Jaden Hardy, Grant Williams, Derrick Jones Jr. och Dereck Lively II.

Warriors går in i matchen som favoriter på grund av hemmafördel och Mavs saknar sina stjärnspelare. Men Mavs har fortfarande förmågan att vinna om Warriors underskattar dem. De skulle ställa upp en stark laguppställning, som kan bestå av Stephen Curry, Brandin Podziemski, Klay Thompson, Jonathan Kuminga och Kevon Looney.

Vem kommer att vinna? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär