Sunday, December 10, 2023
HemSoccerKylian Mbappe skickar ett meddelande med fyra ord efter Frankrikes största UEFA...

Kylian Mbappe skickar ett meddelande med fyra ord efter Frankrikes största UEFA EURO-kvalvinst

Frankrike har startat ännu en internationell kampanj med råge. Les Bleus var nästan på gränsen till att vinna två på varandra följande världscuper tills Argentina var tvungen att avbryta dem. Kraften ser dock ostoppbar ut för tillfället efter en enorm vinst mot Gibraltar i natt. Leds av sin stjärna, Kylian Mbappe, nästa destination blir Tyskland 2024. Men laget trampar också på allt som kommer på deras resa till turneringen. För att spegla andan skrev Mbappe ett meddelande på fyra ord till alla fans.

Frankrike har inte avvikit ens ett dugg i EM-kvalet. Laget har vunnit varenda match i sin kvalkampanj fram till nu, med 7 av 7. Därefter kan Mbappe inte sluta fira sin insats.

Mbappe skickar ett meddelande om Frankrikes rekordseger

Didier Deshcamps lag har gjort ett hån mot sist placerade Gibraltar i lagets näst sista match i EM 20204-kvalet. Efter att ha besegrat laget med 14-0 för att spela in sin största kvalvinst, gick Mbappe till sina sociala medier för att skicka ett meddelande till fans som firade segern efter att ha gjort ett enormt hattrick.

Mbappe skrev på sin Instagram-berättelse, “En rekordstor laginsats.”

Genom att leda en konkurrenskraftig grupp B med tidigare vinnare Grekland och Nederländerna, ser det ut som att Frankrike kommer att avsluta kampanjen med ett stort självförtroende. Efter att ha missat det senaste EM, kommer laget att försöka ta den kontinentala tronen efter många år.

Mer kommer att följa…..

RELATED ARTICLES

Mest populär