Tuesday, February 27, 2024
HemKylian MbappeKylian Mbappe Skadenyheter - Frånvarande under träningen, PSG Star Fit för Lille...

Kylian Mbappe Skadenyheter – Frånvarande under träningen, PSG Star Fit för Lille Clash

Statusen för Kylian Mbappes deltagande i den kommande matchen mellan Paris Saint-Germain och Lille hade tidigare varit höljd i osäkerhet. Ett nyligen tillkännagivande från PSG ger dock en uppmuntrande uppdatering om Mbappes skadestatus, även om hans återkomst till lagträningen ännu inte har inträffat.

Larmet utlöstes av nyheter efter PSG:s 3-1-triumf mot Brest från Mbappe som fick en fotledsskada. Som svar på farhågorna försäkrade Frankrikes landslagschef Didier Deschamps fans och intressenter: “Allt är bra, inga bekymmer på den sidan, det är okej.”

Den senaste uppdateringen om Kylian Mbappes skada

En viktig utveckling gällande Mbappes tillstånd tyder på att han kommer att ägna sig åt inomhusträningar idag. Även om han inte kommer att delta i gruppövningsaktiviteter ännu, tyder det på vinstgivande framsteg mot återhämtning. Den positiva bekräftelsen på att hans inkludering för den förestående matchen PSG – LOSC förblir oemotsagd kommer som goda nyheter med bara timmar kvar till avspark.

Ännu obesvarat vid denna tidpunkt är om Luis Enrique – lagledaren – kommer att välja att sätta in honom initialt eller reservera honom som en ersättare under matchen. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

Inlägget Kylian Mbappe Skadenyheter – Frånvarande under träning, PSG Star Fit för Lille Clash dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär