Saturday, December 9, 2023
HemSoccerKylian Mbappe bryter tystnaden om Luis Enriques offentliga kritik trots att han...

Kylian Mbappe bryter tystnaden om Luis Enriques offentliga kritik trots att han gjorde Hattrick

PSG-chefen Luis Enrique lämnade PSG-fansen häpna efter hans senaste presskonferens. Spanjoren uttryckte offentligt sitt missnöje med Kylian Mbappe trots att spelaren gjorde hattrick mot Reims. Fans som har följt intervjun har fått fundera på om det finns någon klyfta mellan spelaren och managern. PSG-äset har nu uttalat sig om Enriques uttalande och uttryckt sin åsikt om situationen.

PSGs omklädningsrum påstås vara missnöjda med Mbappe efter hans senaste utflykt mot Reims. Man tror att många spelare i laget känner att spelaren är självisk och spelar bara för sig själv. Med ryktena som cirkulerade i media, lade Enrique bränsle på elden och sa att han inte var nöjd med sitt ess efter sin senaste utflykt.

Kylian Mbappe svarar på Luis Enriques kritik

Fransmannen har varit i rejäl form för PSG på senare tid. Världscupvinnaren har framträtt som sitt lags bästa målskytt och hjälpt dem att klättra tillbaka till topplaceringen i ligan. Men trots hans målgrävande bedrifter verkar det som att hans sida inte är alltför nöjd med hans prestation.

PSG-tränaren Luis Enrique slog ner spelaren efter PSG:s 3-0-seger över Reims i hans pressar efter matchen. Enrique, trots ett hattrick från fransmannen, hävdade att han förväntar sig mer av spelaren. Kylian Mbappe har nu svarat på sin managers kommentarer och säger att han förstår managerns krav.

Kylian sa: “Jag tog det väldigt bra. Han är en fantastisk tränare och han har mycket att lära mig. Sedan första dagen sa jag till honom att han inte skulle ha några problem med mig. Jag har alltid jobbat väldigt bra med de tränare jag har haft. Jag är en krävande spelare med mig själv, så om jag hittar det här kravet igen så passar det mig.”

Mbappes senaste uttalanden kommer säkert att skicka ett positivt meddelande till hans chef och PSG-kamrater. Spelaren påstås få lite värme i lagets omklädningsrum, och Luis Enriques senaste uttalande gav bränsle till ryktena.

Luis Enrique uttrycker besvikelse över Mbappes prestation

PSG-chefen hade öppet kritiserat Mbappe trots att spelaren gjorde ett hattrick i sitt utspel mot Reims. Enrique ignorerade spelarens målgrävande bedrifter under sin presskonferens och uttryckte hans missnöje med spelarens prestation.

Spanjoren sa: “Jag är inte nöjd med Kylian Mbappe. Jag har inget att säga om målen, men han kan hjälpa laget på ett annat sätt. Jag ska prata om det med honom först, men det är privata samtal. Kylian är en av de bästa spelarna i världen, men vi vill ha mer. Vi vill att han ska göra mer.”

Luis Enrique är inte den enda mannen som är missnöjd med fransmannen på senare tid. Det har rapporterats att spelaren sakta tappar förtroendet för PSGs omklädningsrum. Flera spelare i förstalaget är missnöjda med spelarens upptåg och tror att han inte spelar för laget.

Med Mbappes framtid fortfarande i diskussion, kommer det att bli intressant att se om spelaren förnyar sitt avtal med den franska sidan trots den senaste tidens hetta. Tycker du att Kylian Mbappe borde stanna i PSG? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär