Saturday, January 28, 2023
HemNASCARKyle Petty har ett hjärtevärmande budskap till sin fru på deras speciella...

Kyle Petty har ett hjärtevärmande budskap till sin fru på deras speciella dag: “Jag älskar dig mer idag än i går”

2012 meddelade Kyle Petty och Pattie Petty sin skilsmässa efter nästan fyra decennier av äktenskap. Men tre år efter det knöt den tidigare NASCAR-föraren knuten igen med sin nu fru, Morgan Petty.

Paret har tre barn, och det är ganska tydligt att deras äktenskap går ganska starkt, något som återspeglas i Pettys senaste tweet på deras bröllopsdag.

“Du är precis lika vacker som du var för 7 år sedan och jag älskar dig mer idag än igår. Happy Anniversary,” twittrade ex-NASCAR-föraren med en bild på sin fru från deras bröllopsdag.

Du är lika vacker som du var för 7 år sedan och jag älskar dig mer idag än igår. Grattis på årsdagen.. pic.twitter.com/uaV9fNXz5D

— Kyle Petty (@kylepetty) 12 december 2022

Morgan Petty var anledningen till att Kyle Petty äntligen publicerade sin biografi

Tidigare i år släppte Kyle Petty sin biografi, “Swerve or Die”, en bok där kungligheten från NASCAR berättade om sitt liv, sin karriär och allt däremellan.

Enligt Kyle Pettys åsikt finns det vissa saker som sticker ut i livet, ämnen som han har berört i boken.

Den före detta NASCAR-föraren öppnade också upp minnet av sin son Adam, som gick bort under ett träningspass 2000. För Petty, så länge han pratar om Adam, “är det bra.”

”Jag tror att jag känner mig annorlunda när jag pratar om det nu när jag har skrivit en bok. För jag har liksom slutit fred med många saker”, tillade han.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär