Friday, February 3, 2023
HemNASCARKyle Larson kanter Hendrick Motorsports lagkamrat Chase Elliott i Better Offering to...

Kyle Larson kanter Hendrick Motorsports lagkamrat Chase Elliott i Better Offering to Fans

För allt stöd och all kärlek NASCAR-förare får från fansen under säsongen, är det bara rättvist att förarna ger tillbaka kärleken på ett sätt de kan, ett sätt de själva väljer. För Kyle Larson är sättet att visa sin uppskattning gentemot fansen kanske genom att erbjuda en ganska bra affär på hans officiella varor.

Inför jul avslöjade Hendrick Motorsports-föraren, som går under namnet “Yung Money”, nyligen en 20 % rabatt på sina officiella Slider Tees.

Fans av mästaren i cupserien 2021 kan antingen klicka på länken som föraren nämnde i sin Instagram-berättelse eller gå direkt till Shop Kyle Larson för att köpa varorna så länge erbjudandet varar.

Den 11𝒕𝒉 𝑑𝑎𝑦 𝑜𝑓 𝑪𝒉𝒓𝒊𝒔𝒕𝒎𝒂𝒔, shoppade Kyle Larson till dig…

Yung Money Slider Tees 20% rabatt endast idag! *ingen kod behövs*

🛒—> https://t.co/fg0Kjk3huS pic.twitter.com/xH6H9bGVFV

— Handla Kyle Larson (@ShopKyleLarson) 11 december 2022

Nu, medan Larson erbjuder sina fans rabatt under semestersäsongen, är det också värt att nämna vad hans mycket populärare lagkamrat Chase Elliott erbjuder fansen.

Som det visar sig, hittills, har #9 förarens officiella varubutik, Shop Chase Elliott, inte meddelat några rabatter eller specialerbjudanden.

Ändå kan man förvänta sig ett besked ganska snart. Med tanke på att julen är ganska nära och Elliott utsågs nyligen till den mest populära föraren igen 2022.

Kyle Larson har spenderat MYCKET på sistone

Kyle Larson är någon som inte precis är känd för att vara en väldigt “där ute” eller extravagant personlighet i denna era av sociala medier. Mannen från Elk Grove lever ett relativt privat liv trots att han är den han är, var han är och hur framgångsrik han är.

Ändå var det något han gjorde nyligen som, oavsett vad, inte kunde ha ignorerats. Detta var rapporten om hans köp av en herrgård, en herrgård i Arizona värd hela $5,6 miljoner! Men det är inte allt.

Dagar efter det spenderade föraren #5 ytterligare en miljon eller två på en ny motorbuss.

Om du är ett Kyle Larson-fan just nu kunde du inte annat än vara glad för din favoritförare. Det hårda arbete han har lagt ner i år och år i sitt hantverk samtidigt som han kämpar och hållit ut på högsta nivå av racing i USA, det är inget annat än vad han förtjänar.

Men även om du inte är ett Larson-fan är de sakerna fortfarande sanna.

Han är en av de mest begåvade och hårt arbetande racerbilsförarna i vår generation som äntligen får sin rätt.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär