Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARKyle Buschs fru Samanthas häpnadsväckande semesterlook har förvirrat NASCAR-gemenskapen

Kyle Buschs fru Samanthas häpnadsväckande semesterlook har förvirrat NASCAR-gemenskapen

Kyle Busch och hans fru Samantha har varit aktiva på sociala medier under lågsäsongen och gett en inblick i livet för en NASCAR-förare borta från racerbanorna. För Busch var bytet från Joe Gibbs Racing till Richard Childress Racing inte vad han förväntade sig, eftersom han inte kunde lösa sig själv och slutade på 14:e plats i poängställningen under 2024 års NASCAR Cup-serie. Dessutom var försäljningen av KBM till Spire Motorsports verkligen en faktor som levde i hans tankar under säsongen.

Lyckligtvis för Busch har han en sammansvetsad, kärleksfull familj som han kan lita på efter en förrädisk tävlingssäsong. Medan Kyle Buschs lågsäsong har varit runt förberedelserna för nästa säsong den här gången, tillbringade hela familjen lite kvalitetstid på semester på de karibiska öarna St. Barts. Samantha gjorde det mesta av denna semester, eftersom Busch-pojkarna har ett rykte om sig att hålla händerna fulla vid tillfällen med sina upptåg, som mer eller mindre handlar om racing.

Samantha Busch delar med sig av en glimt av sin familjs senaste resa till St. Barts

Saint Barthelemy är en fransktalande karibisk ö känd som St. Barths. Känd för sina klara vita sandstränder och korallrev, är detta ett perfekt semestermål för en familj, och Busch’s gjorde säkert några bra minnen under deras senaste besök. Paret sågs ha en rolig tid på restaurangerna och njuta av öarnas natursköna skönhet.

Efter att ha tagit en bra ledigt och återvänt från semestern, hade Samantha Busch till synes en face-off med en ekorre, som höll henne på tårna tills det togs itu med. Hon skrev om händelsen och skrev på Instagram, “St. Barths du var episk Men nu tillbaka till verkligheten… där vi väcktes av en ekorre som susade genom vinden ovanför oss. Du kan lyssna på min berättelse för all dramatik.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Samantha Busch (@samanthabusch)

Slutlig uppdatering, Piper bestämde sig till slut för att vara en hund och jagade in den i ett rum där den satt på en hylla och grät (jag visste inte att ekorrar gjorde det ljudet!) tills djurmannen fångade honom med ett nät. Vi sökte igenom resten av huset, här är att hoppas att det bara var en. Och ja, ekorren mår bra.”

Läs mer: Kyle Busch går all in när han fortsätter att stärka Richard Childress Racing med en annan sponsor för 2024

Ekorrar skulle vara det sista att vara rädd för, men Samantha Busch tog inga chanser. Piper Grace kom dock till hennes räddning tills ekorren säkert eskorterades ut ur huset. Fansen var snabba med att lära känna hela historien och började snart reagera på hennes inlägg i kommentarsfältet.

Fansen reagerar på Samantha Buschs möte med en ekorre

Kyle Buschs fru, Samantha, är verkligen inte ett fan av den lilla söta varelsen, eftersom hon förklarade hela dramat bakom kulisserna där hon blev jagad av en ekorre. Som reaktion på händelsen började fansen snart översvämma hennes kommentarsavsnitt, och kommentarerna var minst sagt roliga.

En användare, som uppskattade hennes utseende och hela det natursköna utseendet, skickade henne lyckönskningar för att få ekorrsituationen under kontroll. “Ser otroligt ut! Hoppas att du hade en bra semester och att du får kontroll över ekorrsituationen”

Nästa var säkert intressant, eftersom att lyssna på hennes berättelse utan en faktakontroll, skulle man fortsätta att anta att Piper var Samanthas lilla dotterdotter, och så var fallet med den här användaren, “Jag blev väldigt förvirrad när jag läste det här inlägget när du sa “Piper bestämde sig för att vara en hund” eftersom jag föreställde mig en liten flicka som låtsades vara en hund som jagar en ekorre. Det var inte förrän jag såg dig berätta historien om din historia och du beskrev Piper som en guldklocka som jag kom ihåg att Piper är Kevin Harvicks dotter, inte din. ”

En användare föreslog att hon och hennes familj skulle åka på ytterligare en semester så att de kunde undvika ekorrsituationen. “Du behöver en semester från din semester till bakåt i tiden och undvika ekorrsituationen? Jag fick gåshud när jag tittade på dina historier.. hoppas du hittar hur det kom in!”

Från att tillbringa en minnesvärd tid i St. Barths till att nu avsluta sin semester med en ekorreträff, familjen Busch hade säkerligen en händelserik lågsäsong.

Inlägget Kyle Busch’s Wife Samantha’s Jaw-Dropping Holiday Look Has the NASCAR Community Bamboozled dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär