Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARKyle Busch rensar luften angående sitt deltagande i Chili Bowl 2024

Kyle Busch rensar luften angående sitt deltagande i Chili Bowl 2024

Kyle Busch gjorde sin Tulsa-debut på smutsbanan och sedan dess har han varit fast i evenemanget. Efter att ha markerat sitt tredje år i Tulsa, sågs den tvåfaldige NASCAR-mästaren tillsammans med sin son på grusbanan. Busch är inte främmande för att sprida sina vingar på olika racerbanor. Och hans razzia i smuts och sprintbilsracing verkar ha växt på honom.

Busch underblåser också sin sons drivkraft för racing, och efter go-cart lär sig Brexton nu sina yrken i grusvägar. Brexton var i en begränsad bil under sina varv, och detta var hans tredje framträdande i Tulsa Shootout. Busch-pojkarna hade ett fantastiskt evenemang i Tulsa, men det viktigaste var Busch seniors potentiella deltagande i Chili Bowl 2024.

Kyle Busch tycker att han är för stor för att tävla i Chili Bowl 2024

Tulsa Shootout var en bra händelse för Kyle Busch och hans son Brexton. Busch är den typen av kille som suger in racing i alla möjliga upplevelser. Detta har varit uppenbart sedan hans intåg i dragracing och dirtcarracing. Han har till och med sitt team KBM som övervakar hela verksamheten. Onödigt att säga att stock car racing i NASCAR inte är det enda som får killen att ticka.

Eftersom han hade försökt sig på en mängd olika racingupplevelser, fick han frågan om han kunde delta i Chili Bowl Nationals 2024. Evenemanget har sett några av de lysande NASCAR-namnen som Tony Stewart, Kyle Larson, Chase Briscoe och Christopher Bell medverkat vid detta evenemang genom åren. Busch har dock valt att avstå från att medverka på Chili Bowl, med hänvisning till att han är för stor för evenemanget.

När han talade i en intervju med Flo Racing efter Tulsa Shootout, svarade Busch: “Nej, jag är för stor, jag väger 200 pund. Som att du kommer hit utan viktregel och att du måste bygga en större bil. Att vara i en större bil och allt det där kan du inte hålla jämna steg med de där lätta barnen.”

Även vid 38 år verkar Busch vara aktuell för tävlingen i NASCAR och är inte ute efter att hänga sina stövlar snart. Men han beskrev sin perfekta värld som skulle tillåta honom att gå i pension.

AI i NASCAR: “Pit Rho”-strategin

Busch hoppas på en decennielång action i NASCAR även vid 38 års ålder

För Kyle Busch verkar det som om ålder aldrig kommer att vara en faktor som skulle hämma hans förare och engagemang för racing. Medan han fortfarande letar efter att nå toppåren har han säkerligen inte lagt foten från gasen. Även om pensionering är oundviklig, har Busch lagt ner drömscenarierna där han så småningom skulle säga upp sig från racing.

När han talade på SiriusXM Radio Channel sa Busch, “Jag skulle säga att i en perfekt värld har jag drömt om det här lite – i en perfekt värld skulle jag dra mig tillbaka från Cupracing när Brexton är 15 år gammal. Kör en hel lastbilsseriesäsong för att se om jag kan vinna ett lastbilsseriemästerskap.”

Kyle Busch har gått starkt på racerbanorna sedan 2001. Även om han bara kunde klara en 14:e plats förra säsongen, har han alla egenskaper för att göra en stark comeback och sätta sin prägel på cupserien 2024.

RELATED ARTICLES

Mest populär