Sunday, February 25, 2024
HemNASCARKyle Busch avslöjar den höga ordningen som krävs för att få slut...

Kyle Busch avslöjar den höga ordningen som krävs för att få slut på Richard Childress 30-åriga mästerskapstorka

Från den store Dale Earnhardts skräckvälde som grep rutnätet med den bortgångne legenden som tog flera titlar för Chevy-lägret till dess nuvarande förtryckta ställning, Richard Childress Racings fall från nåd är något hardcore-fans inte kan smälta ens i dag. Efter att “The Intimidator” tog upp sina sex titlar kunde inte ens Kevin Harvick föra laget tillbaka till toppen förrän Richard Childress tog in “Rowdy” Kyle Busch förra säsongen i en massiv pengamanöver.

Och för den inledande fasen verkade det som om den tvåfaldiga mästaren i cupserien var redo att steamroll tävlingen med sitt nya lag som stödde honom. Faktum är att Busch tog tre imponerande vinster och lovade fansen ett återupplivande av RCR Chevy, som dominerade fältet på Auto Club Speedway, Talladega superspeedway och hans sista anfall på Gateway.

Men när säsongen passerade halvvägs, tappade #8 RCR-laget snabbt sin kraft och fann sig hängande i en tråd med poängunderskottet som ökade pressen på den unge Busch. Men föraren avslöjar att han har hittat den söta platsen och nämner vad som krävs för att få tillbaka teamet från svåra svårigheter när han ger sig av på en jaktresa med sin friluftsmanschef, Childress.

Kyle Busch siktar på att avsluta RCR:s mästerskapstorka när “Rowdy” växlar upp för 2024

2023 var ett betydelsefullt år för Busch. För det första avslutade han sina band med sitt långvariga team, Joe Gibbs Racing, som han var associerad med i 15 år vilket gav honom två titlar. Titelinnehavaren av cupserierna 2015 och 2019 efter en tumultartad säsong 2022 med sin tidigare partner Toyota bestämde sig för att skiljas efter att hans partnerskap med JGR drabbats hårt, utan att kunna försegla en sponsring.

Samhället var faktiskt häpnadsväckande att se “Rowdy” som hade en tidigare historia med Richard Childress ansluta sig till hans sida för 2023. Å andra sidan, Buschs ankomst till Chevy-lägret rasslade buren när fler sponsorer ställde upp för att stödja 2- tidsmästare medan det nedtrampade laget fick en solid förare i sätet, en som kunde ta dem tillbaka till toppen.

På tal om Busch och hans team åkte föraren nyligen på en jaktfest i utkanten av North Carolina med sin chef, Childress, som kom mer in i kulturen på RCR. Pratar med Athletic.com:s Jordan Bianchi. Han sa: “Jag tänkte verkligen på det när vi vann Gateway,” sa Busch om sin senaste seger i juni. “Jag tänkte: ‘Fan, okej, vi kan göra det här. Vi fick det här om vi kan få ytterligare tre vinster under resten av året. Sh*t, det kommer att bli sex vinster på året.”

Medan Busch var högljudd om lagets inkonsekvens och brister, har föraren fortfarande tilltro till sitt team och ser fram emot framtiden för att göra en stor vändning. Han sa: “Vi lärde oss mycket. Jag lärde mig massor om de nya människorna och den nya organisationen som jag är med. Det var bara intressant att få ihop allt detta och bygga på ett perspektiv.”

Framför allt, även om föraren vet att vägen framåt är tuff, fylld med hinder, tror han fortfarande starkt på RCR-magin, han vilar sin tilltro till sitt team och arbetar tillsammans för att få ut det mesta.

Busch och RCR får en ny ankarsponsor för sin kampanj 2024

NASCAR-världen lade märke till när nyheter om Buschs större sponsor och ankarsponsor för förra året, 3Chi dök upp på internet. Fox-reportern Bob Pockrass berättade nyheten för samhället när han delade nyheterna i sitt “X”-handtag. Han skrev: “Inga mer 3Chi-sponsring för Busch.” Även om deras avsked ännu inte är bekräftad har Buschs nya sponsor utsetts.

Kyle Busch ankare sponsor för detta år i Cup kommer att vara nikotinpåse företaget ITG brand zone.

— Bob Pockrass (@bobpockrass) 18 januari 2024

“3Chi var inte på Kyle Buschs uniform idag men tydligen är dörren fortfarande öppen för dem att återvända”, skrev Pockrass innan han delade den nya uppdateringen. RCR har hittat en ny ankare partner för No. 8 Chevrolet Camaro ZL1 NASCAR Cup Series-teamet för säsongen 2024 när zone Premium Nicotine Pouches ansluter sig till organisationen.

LÄS MER: Kyle Buschs fru Samanthas häpnadsväckande semesterlook har förvirrat NASCAR-gemenskapen

När vi reflekterar över det nya partnerskapet sa Torrey Galida, president för Richard Childress Racing, “Vi är stolta över att skapa ett partnerskap i en annan ny produktkategori för NASCAR och ser fram emot att hjälpa zonen att bygga varumärkesmedvetenhet och introducera vuxna nikotinkonsumenter till deras premium nikotin påsar.”

Inlägget Kyle Busch Reveals the Tall Order Required to End Richard Childress’ 30 Years Championship Drought dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär