Tuesday, February 27, 2024
HemNASCARKyle Busch avslöjar 5-ords hemlighet bakom NASCAR-gemenskapens förändring av hat mot Denny...

Kyle Busch avslöjar 5-ords hemlighet bakom NASCAR-gemenskapens förändring av hat mot Denny Hamlin

Kyle Busch är kanske inte en hatad förare längre, men han känner definitivt med Denny Hamlin, som har ersatt honom för att bli NASCAR:s nya antihjälte. På nästan varenda låt blir Joe Gibbs-stjärnan utbuad, inte för att det spelar så stor roll för honom. Kyle Busch, Dennys föregångare när det gäller att få “fantillgivenhet” öppnade nyligen upp om en av de möjliga orsakerna till varför hatet måste ha flyttats från honom till föraren av #11.

Amerikas favoritvideo idag

Kyle Busch var en av de mest fräcka förarna i cupserien under sina tidiga dagar. Det var under den tiden han fick sitt “Rowdy” smeknamn och fans älskade att hata honom. År 2023 är Rowdy en älskad man. Han slutade tvåa på listan bakom Chase Elliott som NASCARs mest populära förare.

Kyle Busch ger Jeff Gordons exempel för att förklara hur utvecklingen har vänt

Busch är för närvarande i Nashville för NASCAR Awards Ceremony där han avslöjade varför fansens mentalitet gentemot honom har förändrats. Rowdy nämnde att det hade mycket att göra med att han inte vann så många lopp som han brukade, tillbaka i sina storhetstid.

“När du är ung vet du att du kommer in och börjar slå på killarna som har varit här ett tag. Folk tar inte riktigt till sig det. Så du är inte särskilt omtyckt och speciellt när jag gjorde det på det fräcka sättet som jag gjorde tidigt, det fick säkert lite mer ögonglober på mitt namn. Men du vet, eftersom jag har blivit lite äldre, som jag har mognat lite, som Jag har inte vunnit lika oftafolk börjar vara som, “Hej mannen den där killen brukade vinna hela tiden men jag kommer att dra för honom, jag vill att han ska vinna, låt oss se honom vinna lite mer”, sa Busch.

Veteranföraren använde exemplet med Jeff Gordon för att förklara sin poäng. Gordon var inte en populär man när han var på sin topp under slutet av 1990-talet. Men allt eftersom tiden gick och vinsterna var få och långt utsträckta, utvecklade fansen en mjuk plats för den 4-faldiga mästaren i cupserien.

“Hur många gånger blev Jeff Gordon utbuad efter en vinst som i slutet av 90-talet, speciellt och då menar jag hans senaste vinst som han hade i Martinsville, publiken blev galen. Tiderna förändras och tabellerna vänder,” mindes Rowdy.

Men när det kommer till Denny Hamlin skämtade Kyle Busch om att han inte tror att hans tidigare lagkamrat någonsin kommer att kunna ta sig ur att bli utbuad nästan överallt. “Ja, han kommer aldrig ur det där,” sa han.

Kanske Denny Hamlin påminde Kyle Busch om hans tidigare dagar i cupserien. Strax efter att ha kommenterat JGR-mannen kom Rowdy ihåg hur det var när han brukade bli utbuad och hur saker och ting har förändrats.

Kyle Busch kunde öppna dörren för förare att utforska racing utanför NASCAR med sin V8 Supercars-möjlighet

Rowdy minns de gånger han brukade bli utbuad under förarintros

Rowdy avslöjade hur han förr i tiden aldrig såg upp till skärmen under förarens introduktionssessioner, eftersom han visste att han var målet för buningen. Nu erkände Kyle Busch att han tittar upp då och då för att se vem som får allt hat istället för honom.

“Jag minns att buningarna och buningarna var ganska höga under förarintros som gick över scenen. Tja, det var på mig så jag behövde inte titta upp på skärmen för att se vem det var, men nu när du redan är klar med förarintro eller du är backstage, bakom förarintro och du hör det, du re gillar, ‘vänta, vem var det?’,” tillade Richard Childress Racing-mannen.

Kyles övergång från att vara hatad till älskad är verkligen en intressant historia. När Denny Hamlin tog över tyglarna, vem tror du har varit utsatt för mer hat: Kyle eller Denny? Låt oss veta dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär