Tuesday, February 27, 2024
HemMLBKunde Scott Boras Mastermind en Bellinger-Snell-dubbelaffär till sjöfararna mitt i avgörande samtal...

Kunde Scott Boras Mastermind en Bellinger-Snell-dubbelaffär till sjöfararna mitt i avgörande samtal under lågsäsong?

Scott Boras måste flina från öra till öra just nu. Med stora blockbuster-affärer gjorda under lågsäsong har hans kunder plötsligt blivit centrum för attraktionen. Spelare som Cody Bellinger och Blake Snell är på väg att se sin superagent påbörja sitt favoritarbete – att få storsäljande affärer. Kunde Boras göra något extraordinärt och få båda spelarna en dubbelaffär?

Amerikas favoritvideo idag

Några rapporter har dykt upp om att Seattle Mariners är intresserade av tidigare MVP Cody Bellinger. Eftersom det redan har mullrats om att Snell hoppas kunna spela för sitt hemstadslag, skulle båda dessa spelare kunna gå till Mariners tillsammans?

Cody Bellinger/Blake Snell – Ett explosivt paket?

Mariners har tömt en stor del av sin spellista denna lågsäsong. Genom att ta bort spelare som Jarred Kelenic har laget visat sitt primära mål – förändring. Med teamet som nu vill skapa en annan bas kan tillägg som Cody Bellinger och Blake Snell ge Seattle ett enormt uppsving.

Efter att ha avslutat med mer än 87 vinster under tre säsonger i rad, går det inte att förneka att Mariners är ett kvalitetslag. Men de har konsekvent misslyckats med att ta nästa steg i sin utveckling. Även om inte många förväntade sig att M:sen skulle spendera mycket under lågsäsongen, var det ganska chockerande för dem att tömma klubben. Varför skulle ett lag som slutade med 88 vinster förra säsongen besluta sig för att försvaga sig själv?

Kanske för att de vill lägga till kvalitetsspelare. Det har redan funnits kopplingar till Bellinger men kan det finnas en med Snell också? Vinnaren av Cy Young Award har gjort sina avsikter tydliga flera gånger att han vill spela för sitt hemstadslag. Med båda fria agenter tillgängliga, kan sjömännen slå till medan järnet är varmt?

Men bortsett från fördelarna kan det finnas två problem som kan äventyra denna potentiella superdubbelaffär.

Överflöd av kannor + Boras ogillar = problem?

Förra säsongen hade Mariners ett fenomenalt pitchingrekord. Med en kumulativ ERA på bara 3,74 var Mariners tvåa i ligan. Den viktiga delen är att deras kärna fem startande kommer att förbli desamma även 2024. Med nästan varje pitcher på sitt absolut bästa, var passar Snell ens i den här truppen? Utan tvekan, att ha en kanna av Snells kvalitet är en bonus som alla lag skulle vilja ha, men om han inte passar, vad är då poängen?

Som om det inte vore nog har det kommit rapporter om att Scott Boras har liten kärlek till Seattle. Hans erfarenhet när han förhandlade med teamet har varit mindre än idealisk. Även om Boras sannolikt kommer att göra det som är bäst för sina kunder, kommer en sjöfartsklubb som inte spenderar mycket pengar att kunna fresta agenten med stora summor?

RELATED ARTICLES

Mest populär