Wednesday, February 1, 2023
HemMMA"Kunde inte sälja en bibel till en kristen": Mitt i växande ryktbarhet...

“Kunde inte sälja en bibel till en kristen”: Mitt i växande ryktbarhet tar Paddy Pimblett ett massivt skott på hela UFC-listan; Faces Fans Backlash

För närvarande, en av de hetaste fastigheterna i UFC, Paddy Pimblett är förberedd för sin UFC 282-match mot Jared Gordon den 10 december. Men före sin ödesdigra kamp på T-Mobile Arena dök den brittiske fightern upp tillsammans med UFC-presidenten Dana White och gick avsevärt emot rösten från MMA-fighters. Vidare gjorde lättviktsfightern också ett delande uttalande om kämparnas lön i sitt podcastavsnitt.

Noterbart är att “The Baddy” i specialavsnittet av hans podcast, Chattin Pony, satt med UFC-nyckeln. Duon diskuterade de nyligen avslutade UFC-evenemangen, det kommande UFC 282, ny utveckling i MMA-världen och andra spännande frågor. Men under det nu ökända segmentet attackerade den Liverpool-födde fightern den noterade journalisten Ariel Helwani och kasserade hans ständiga krav på bättre fighters löner.

Vad sa Paddy Pimblett om kämparnas löner?

Pimblett, 27, förklarade att kämparna fick betalt för vad de var värda. Liverpudlian angav sitt exempel och hävdade att han hade en bra lön och att han hade råd att gå och köpa klockor.

Därefter erkände Next Generation MMA-produkt att samtalen om fighter pay irriterade honom. Britten tillade ytterligare, “Det irriterar mig också när alla fighters säger om mig,” Åh, han blir knuffad mer än någon annan. Jag är inte. Jag skapar bara bättre innehåll än er alla. Bara för att du inte kunde sälja en bibel till en ortodox kristen, förstå vad jag menar.”

I alla fall, Pimbletts Kommentarer undgick inte MMA-fansens skanande ögon då de brände honom för dessa motsatta kommentarer.

Hur reagerade fansen på Pimbletts uttalande?

Majoriteten av fansen kritiserade fightern unisont.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av MMA Island (@mma.island)

En användare kommenterade, “Vilket skämt. Dude håller verkligen på att bli en marionett för sina mästare 🤦‍♂️”

Ett fan påpekade, “Danas nya docka”

En kommentar löd “10-8 klackar”

Någon skrev, “Åh, så du är en innehållsskapare nu” – Ariel”

DYK DYPARE

Ett MMA-fan förklarade, “Klandrar Ariel för att tjäna pengar på klick och visningar, men det är precis vad hans podcast gör 🤨”

En annan användare nämnde: “Om UFC inte betalar fighters 50% av deras intäkter som andra stora sporter, då får de inte betalt för sitt värde”

Ett annat fan sa: “Kommer från en burkkrossare som får massor av exponering för sin dumma frisyr och accent.”

Men en användare kom till fighterns försvar och svarade därmed “Lmfao var kom all paddy gate ifrån 😂😂 folk gillar att hata utan anledning”

Till sist meddelade någon, “Paddy borde få 12/12 fortfarande”

Vad tycker du om denna Paddy Pimbletts uttalande? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär