Wednesday, December 6, 2023
HemGolf"Kunde inte göra någonting...": Annika Sörenstams 12-åriga son skriver ner ett känslomässigt...

“Kunde inte göra någonting…”: Annika Sörenstams 12-åriga son skriver ner ett känslomässigt meddelande till sin far, medan han firar sin födelsedag

Will McGees anspråk på berömmelse från och med nu är att han är golflegendaren Annika Sorenstams son. Sörenstam är gift med Mike McGee och Will är deras andra barn, som föddes 13 veckor för tidigt. Intressant nog har han bestämt sig för att gå i sin mammas fotspår och gör redan avtryck på barnens golfbana.

Vid 12 års ålder är William McGee populär nog att ha nästan 2 000 följare på sitt Instagram-handtag. Och när han i söndags la upp ett hjärtevärmande födelsedagsmeddelande till sin pappa Mike blev det snabbt uppmärksammat och omtyckt av flera personer. Ett sådant svar förväntades, med tanke på det betydande engagemanget Will har på sociala medier.

Mike & Will McGees band på full display

Mike McGee fyllde nyligen 49. För att fira och visa respekt på sin fars speciella dag skrev Will på sitt Instagram-handtag: “Grattis på födelsedagen till den bästa pappa som denna världen någonsin har sett. jag kunde inte göra någonting i denna värld utan dig och du är helt enkelt bäst! Mamma har så tur att hon hittade dig och jag hoppas att du får den bästa födelsedagen någonsin!!! #49.” En hjärtemoji har lagts till i inlägget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av William McGee (@will_mcgee2)

Mike svarade på det och sa: “Wow kompis. Det fick mig att gråta. Det är min ära. Älskar dig!” En stolt pappa hyllade bilden i Wills inlägg och bifogade skrattande emojis.

För en månad sedan, på Sörenstams 53:e födelsedag, gav Will sin mamma en passande hyllning genom att spela på ett US Kids Golf-evenemang. Mike blev imponerad och skrev på X, den dåvarande Twitter: “Kommer att ge mamma en fin födelsedagspresent idag. Han spelade evenemanget. Kämpade en stor del av dagen men gjorde en 20-fotare för birdie för att komma in i ett slutspel, i vetskap om att han var tvungen att klara det. Sedan tog han fågel på det första slutspelshålet för W. Stolt över sin kamp”…

Det bästa med Wills prestation var hur han höjde sitt spel under press.

Will McGee har vuxit upp och blivit en mammas pojke

Sörenstam beskriver sin son som en “golfnöt”. I december förra året, efter att Will gjorde sin PNC-debut, talade LPGA-storen länge till GolfChannel.com, via nbcsports, om Wills passion. “Det är vansinnigt hur exalterad han är,” sa hon.

“Cold Blooded”: Annika Sorenstam, 53, blir överskuggad av Rising Golf Prodigy på sin födelsedag, och lämnar nätanvändare förvånade

Golfaren tillade: “Vi var där (på The Ritz-Carlton Golf Club) innan Thanksgiving och spelade och vi var på puttinggreenen och han sa: ‘Mamma, om några veckor ska jag lägga med Justin Thomas och Jordan Spieth, ‘ och jag menar, han är en golfnöt, han är ett golffan, han tittar på allt, och för honom att vara en del av detta evenemang och hans namn står i ett pressmeddelande med Tiger, det är hans dröm.”

Tja, när det ser ut verkar det som att Will McGee är på väg att upprätthålla Sorenstams arv. Tror du att den lilla pojken skulle kunna behålla sin form på lång sikt? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär