Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Kunde inte gå hem på flera månader": Maria Shriver var tvungen att...

“Kunde inte gå hem på flera månader”: Maria Shriver var tvungen att hålla sig borta från hemmet efter att ha svarat på en intrikat fråga om Arnold Schwarzenegger på TV 1991

Arnold Schwarzenegger och hans ex-fru Maria Shriver kommer från två helt olika världar. Den före detta bodybuildinglegenden etablerade sitt fenomenala arv över otaliga hörn. Omvänt har Shriver, en journalist och en aktivist, stark politisk uppbackning och en härstamning från Kennedys. Som sagt, Shriver arg en gång sina föräldrar för en kommentar hon gjorde i nationella medier.

För årtionden sedan störde hennes svar på en känslig fråga de politiska känslorna hos deras familj, vilket ledde till att hon tog avstånd från sitt hem i månader. I en chatt med värden Arsenio Hall 1991 delade hon med sig av den främmande erfarenheten.

Arnold Schwarzenegger var Maria Shrivers första republikan någonsin

Terminator-stjärnan gick in i politikens område 2003. Han hade dock alltid sin politiska lutning mot republikanerna trots att han gifte sig in i en familj med starka rötter med demokraterna. På en fråga i en intervju från förr om huruvida Schwarzenegger var Shrivers första republikan, svarade hon djärvt.

“Arnold var min första republikan”, sa hon. Dessutom delade Shriver konsekvenserna av sitt svar i intervjun med Arsenio. “Jag kunde inte gå hem på flera månader efter det”, sa hon om sina arga föräldrar. Programledaren frågade om hon var hård i huvudet. “Jag är lite envis”, svarade hon.

DYK DYPARE

Även om Schwarzenegger och Shriver alltid ansågs vara ett politiskt udda par eftersom Shriver är en brorsdotter till den avlidne USA:s president John F. Kennedy som var demokrat. De lade sina politiska meningsskiljaktigheter bakom sig och delade en stor koppling som familj. Men Shriver ställdes inför en större utmaning när actionstjärnan informerade henne om att tävla i val.

Shriver var skakad över beslutet

I en intervju 2012 när han promotade sin självbiografi, Total Recall, delade Schwarzenegger Shrivers svar på sitt beslut. ”Hon började skaka. Och hon fick tårar i ögonen. Jag inser att jag gick in i något som var mycket djupare än att jag bara sprang och att hon var en stödjande fru, sa han. Den tidigare guvernören insåg att hans beslut hade större inverkan än han föreställt sig.

Journalisten och kärleksfulla frun Shriver sa upp sitt jobb och gav honom orubbligt stöd. Schwarzenegger tjänade två mandatperioder som Kaliforniens guvernör. Paret separerade 2011 efter anklagelser om otrohet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär