Saturday, December 9, 2023
HemTennisKul och frossa i Spanien när den kanadensiska skönheten Eugenie Bouchard njuter...

Kul och frossa i Spanien när den kanadensiska skönheten Eugenie Bouchard njuter av tid med syster och en extra “Chainsmokers”-twist

Den kanadensiska tennisstjärnan Eugenie “Genie” Bouchard och syster Beatrice Bouchard tog en paus från tävlingen den här veckan för att njuta av en konsert tillsammans i Sevilla, Spanien. Genie har varit i Sevilla och tävlat för Kanada vid Billie Jean King Cup 2023. Under tiden har lillasyster Beatrice rest i Europa och råkade komma ikapp sin syster på en konsert.

Konserten gav en sammanhållande upplevelse för Genie och Beatrice borta från hovet. Båda kvinnorna är kända för att vara utåtriktade och njuta av musik, vilket gör en konsert till ett perfekt sätt för dem att koppla av tillsammans. Genie kommer nu att fokusera på kommande utställningsmatcher, medan Beatrice fortsätter sina europeiska resor innan systrarna troligen återförenas i Montreal för semestern.

Eugenie “Genie” Bouchard och Beatrice Bouchard har roligt tillsammans på konsert i Sevilla

Systrarna, kända för sin aktiva närvaro i sociala medier, delade både videor och bilder från konserten på sina Instagram-berättelser. I en video postad av Beatrice filmar hon sig själv med Genie när de sjunger med till “Closer” på showen. En annan berättelse visar Beatrice i publiken som njuter av föreställningen. Genie postade också ett gruppfoto från konserten på sin story. Deras historia avslöjade också att Alex från The Chainsmokers också var på plats vid konserterna.

Fans av systrarna Bouchard var glada över att se dem spendera kvalitetstid tillsammans på konserten, och det såg ut som om de njöt till fullo av musikframträdandet. Deras starka familjeband och stöd till varandra har länge beundrats av tennisanhängare. Ögonblick som denna konsertutflykt ger en inblick i deras nära systerrelation, borta från turnéns press.

Genie för BJK Cup

Medan Genie har varit fokuserad på att försöka hjälpa Kanada till seger i BJK Cup, verkade hon njuta av chansen att varva ner på konserten med sin syster. Att få umgås med Beatrice på showen gav en rolig paus från konkurrenstrycket.

Båda systrarna har stöttat varandras karriärer under uppväxten. Beatrice nämnde i en tidigare intervju om det nära band de delar. Hon nämnde om det faktum att även om deras karriärvägar är olika, bryr de sig fortfarande mycket om varandra.

RELATED ARTICLES

Mest populär