Wednesday, December 6, 2023
HemF1KSI:s partner i brottslighet förrådde honom en gång genom att välja "årtiondets...

KSI:s partner i brottslighet förrådde honom en gång genom att välja “årtiondets bästa förare” Max Verstappen framför idolen Lewis Hamilton

Max Verstappen håller snabbt på att bli ett känt namn. Holländaren slog Lewis Hamilton förra året på ett kontroversiellt sätt för att ta sitt första världsmästerskap. Han tog det momentumet in i den här säsongen när han dominerade rutnätet och vann sin successiva titel med viss lätthet.

Föga förvånande, holländaren åtnjuter en stor fans över hela världen. Bland dem finns internetsensationen Harry Lewis, som var den yngsta medlemmen i Sidemen-teamet, den brittiska YouTube-gruppen bestående av internetpersonligheter KSI.

Verstappen vann häpnadsväckande 15 lopp under den här säsongen. Därmed satte han ett nytt rekord för att vinna flest lopp under en enda säsong. Det hölls tidigare av Michael Schumacher och Sebastian Vettel, med den tyska duon som vann 13 lopp vardera.

Det är då ingen överraskning att den brittiska YouTubern på 18 miljoner dollar är ett stort fan av det holländska lejonet. Han tog till sitt Twitter-konto och twittrade“Max säkerligen den bästa föraren under det senaste decenniet.”

Tweeten kan dock komma som en överraskning för många med tanke på Harrys nära vän, KSI är ett stort Lewis Hamilton-fan. Boxern, som för närvarande har ett rekord på 3-0, betraktar Mercedes-föraren som en av getterna och strävar efter att bli som honom. Harry och KSI är självgjorda miljonärer och den förra är den näst mest prenumererade Sidemen-medlemmen efter KSI.

Max Verstappen vann säsongen med 4 lopp kvar. Ferrariföraren Charles Leclerc slutade tvåa till holländaren medan Verstappens Red Bull-lagkamrat Sergio Perez slutade trea.

Dutch Racing Driver tror att Max Verstappen inte dominerade rutnätet trots att han skapade historia

Det var inte många som trodde att Sebastian Vettels rekord på 13 vinster på en enda säsong ens var uppnåeligt. Snabbspola fram till 2022 slog Max Verstappen absolut det tyska förarrekordet och alla tvivel som folk hade om honom. Men i en impopulär åsikt hävdar sportchefen för den holländska GP Jan Lammers att Verstappen inte dominerade säsongen.

Lammers sa: “Jag vet inte om vi alla inser hur speciellt det här året var. Självklart har vi rekordet med 15 vinster från Max. Det är verkligen speciellt.” [Translated by Google]

Han tillade vidare, “Vanligtvis kommer sådana segrar från dominans, men det mest speciella av allt är att Max inte har dominerat. De senaste loppen såg lätta ut men han fick ändå kämpa för det och började till och med säsongen med lite av

Det holländska lejonet slog också rekordet för flest poäng på en enda säsong (454) som tidigare satts av Mercedes-rivalen Lewis Hamilton.


Håller du med om Jan Lammers syn på att Max inte dominerade F1-säsongen?

RELATED ARTICLES

Mest populär