Sunday, December 10, 2023
HemMMAKSI inställd på "Det värsta beat England har tagit sedan 1776" –...

KSI inställd på “Det värsta beat England har tagit sedan 1776” – hotar Conor McGregors ex-lagkamrat Dillon Danis

Conor McGregors vän Dillon Danis är en professionell MMA-fighter. Bellator-fightern har nyligen skrivit på ett kontrakt för att möta Youtuber som blivit boxare Olajide Olayinka Williams Olatunji aka KSI. Båda fighters har en aktiv närvaro på sociala medier. Så de använder sina Twitter-handtag för att trash-tala varandra inför deras match-up. Tala nästan imiterade sin vän, ‘The Notorious‘, när det gäller att smutskasta sina motståndare.

Den här gången har The Bellator fighter dock inkluderat KSI:s land för att krydda grillspelet. Även om den brittiska YouTubern starkt kan motsätta sig detta uttalande inne i ringen.

Dillon Danis är självsäker inför KSI:s match

Dillon Danis är redo att möta den engelske boxaren i en boxningsring den 14 januari 2023. Under tiden, Tala har tagit sig tid att visa upp sin förmåga för sina Twitter-följare. Den irländska superstjärnans vän Conor McGregor upprepade gånger postat tweets om hans kommande boxningsmatch mot KSI. Matchen kommer att äga rum vid Misfits X DAZN 4-boxningsevenemanget på OVO-arenan på Wembley.

Danis skrev, “mig vs @KSI kommer att bli det värsta stryk England har tagit sedan 1776.”

jag vs @KSI kommer att bli den värsta misshandeln England tagit sedan 1776.

— Dillon Danis (@dillondanis) 1 december 2022

‘El Jefe’ är expert på brasiliansk Jiu-Jitsu men lyckades inte skapa sig ett namn, till skillnad från sin vän. Fightern lyckas dock alltid landa sig själv bland kontroverser. Nyligen, Danis hade ett offentligt bråk med Nate Diaz på UFC 281. Denna offentliga upprördhet irriterade till och med UFC-chefen Dana White. Vilket fungerar som ett av många exempel på hans offentliga bedrifter.

Sådan är personlighet och överklagande av Dillon Tala. MMA-världen är spänd på att se om han kommer att backa sitt tal i ringen.

Logan Paul uttryckte sitt stöd för KSI

YouTube-sensation Logan Paul erbjöd sig på boxningsmatchen mellan KSI och Dillon Tala. I en intervju med All Out Fighting, Paul fick frågan om hans favorit för kampen. Och han tvekade inte ens att följa med KSI för sin vinnare.

Paul trodde det Tala saknar vilja att slå KSI, som kommer att dominera kampen bekvämt. Paul, vidare, förutspådde det Tala kommer att gå ner i den 4:e omgången efter en knockout.

Vem skulle du backa mellan Danis och KSI i denna spännande match-up?

RELATED ARTICLES

Mest populär