Friday, December 8, 2023
HemBodybuildingKroppsbyggarlegenden upptäckte en gång anledningen till att Arnold Schwarzenegger och Lou Ferrigno...

Kroppsbyggarlegenden upptäckte en gång anledningen till att Arnold Schwarzenegger och Lou Ferrigno gjorde det stort i Hollywood

Förutom att vara bodybuildinglegender har Lou Ferrigno och Arnold Schwarzenegger också varit otroliga skådespelare i Hollywood. Även om flera andra idrottare och kroppsbyggare också har försökt ta sig in i filmbranschen, har väldigt få nått rampljuset som Schwarzenegger och Ferrigno.

När han pratade om samma sak, hade den avlidne kroppsbyggaren Mike Mentzer en gång uttryckt sina åsikter om bodybuildingstjärnornas framgångar utanför sporten.

Hur hjälpte framgång med bodybuilding Schwarzenegger och Ferrigno?

I en av sina gamla intervjuer pratade bodybuilding-ikonen Mike Mentzer på djupet om sporten och dess idrottare. Den bortgångne bodybuildinglegenden delade också med sig av sina åsikter om att kroppsbyggare förvandlas till filmstjärnor.

Mentzer trodde att inte alla kroppsbyggare har förmågan att uppnå vad Schwarzenegger och Ferrigno hade i Hollywood. Delade med sig av sina åsikter och sa: “Två saker som Louis och Arnold hade på gång var deras enorma framgång inom bodybuilding som tenderade att föra över allmänheten i stort.”

Dessutom trodde Mentzer också att de två legendariska kroppsbyggarnas inställning och engagemang för sitt arbete var en av huvudorsakerna till deras framgång. Han sa, “Och de var extremt disciplinerade och mycket motiverade människor… Jag tror att det de gjorde var att återanpassa sin energi och disciplin till skådespeleriet. Och som ett resultat blev de framgångsrika även där.”

I den nya tiden har det blivit lättare att få roller i film och TV, men det var inte lätt då. Men “Terminator”-stjärnan och “The Hulk”-hjältens hängivenhet och önskan ledde dem från ett framgångsrikt område till ett annat.

Arnie och Ferrignos framgångar i Hollywood:

Sedan hans tidiga bodybuilding-dagar hade Schwarzenegger alltid velat bli en Hollywood-stjärna. Därför flyttade den största till LA 1968, på jakt efter storbildsberömmelse.

Ett år senare, på grund av sin otroliga fysik, fick Schwarzenegger sin första filmroll med Hercules i New York. Av en slump såg Ferrignos en av de mest populära rollerna honom porträttera rollen som Hercules. Men Schwarzeneggers genombrott i Hollywood kom med The Terminator. Och hans bodybuilding-rival Lou Ferrigno blev den berömda gröna superhjälten – “The Incredible Hulk”.

Även om båda legendariska kroppsbyggarna har tagit farväl av sporten, fortsätter deras resa som Hollywoods superstjärnor, även idag.

RELATED ARTICLES

Mest populär