Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuildingKroppsbyggare som drabbats av svår axelskada hävdade att tro botade honom: "Helig...

Kroppsbyggare som drabbats av svår axelskada hävdade att tro botade honom: “Helig Ande kom över mig och jag visste att jag höll på att bli helad”

Den tidigare professionella IFBB-kroppsbyggaren Peter Putnam var en riktig höjdpunkt i bodybuildingvärlden. 46-åringen vann flera bodybuildingtitlar när han började sin karriär. Men efter ett skede slutade Peter från att delta i tävlingar. Men han fortsatte att träna rigoröst för att behålla sin fysik. Vid ett tillfälle hindrades hans träning av svår smärta som han delade i en ny video.

Peter har som sagt vunnit flera bodybuildingtitlar. Han vann 2004 NPC Collegiate Nationals Champion. Dessutom kröntes han 2007 till NPC USA:s mästare i lätt tungvikt. Kroppsbyggaren tog också titeln NPC Nationals Light-heavyweight Champion 2008.

Varför upplevde Peter Putnam svår smärta?

Under sina kroppsbyggande år växte Peter i popularitet, eftersom han vann flera prestigefyllda titlar och erkännanden. Han var också på omslaget till många populära tidningar. Peter hade också en stor fanskara. Han levde som en sann kroppsbyggares berömmelse. Efter en tid gick han bort från professionell bodybuilding. Trots att Peter tog avstånd från att delta i tävlingar fortsatte han träning på hög nivå. Han älskade att träna med tunga vikter.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Peter Putnam (@peterputnam)

Så småningom började han känna smärta i axlarna. Varje dag blev smärtan värre. Ibland måste han undvika att träna sina axlar. Inom ett år påverkade hans axelsmärtor hans dagliga aktiviteter. Det började störa Peter akut. Han var rädd för att hans axelsmärtor skulle påverka hans träningsprocess. Varje dag bad Peter om att hans axelsmärtor skulle minska.

Saker och ting löste sig för Peter en vacker dag när han följde bönerna som upprepades i 700-klubben. Gordon Robertson, vd för Christian Broadcasting Network, var på väg att skandera sina kunskapsord. I en nyligen intervju med 700 Club Interactive förklarade Peter vad han gjorde härnäst. Han uttalade:

”Så jag bestämde mig i det ögonblicket för att göra något som jag aldrig hade gjort förut, vilket var att bara gå med i samförstånd och be tillsammans med Gordon och medan jag lade min vänstra hand på min axel. I det ögonblicket kände jag att den helige anden bara kom över mig och jag visste att jag höll på att bli helad och jag började bara prisa Gud och sa att jag fick detta helande.”

DYK DYPARE

Efter den dagen kunde Peter, enligt uppgift, göra allt han ville. Enligt honom försvann hans olidliga axelsmärta, och han kunde styrketräna som om ingenting någonsin hänt.

Vad gör Putnam nu?

Ex-kroppsbyggaren är för närvarande en sjungande artist. På sin Instagram-sida fortsätter den tidigare IFBB Pro att dela sina inspelningsvideor.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Peter Putnam (@peterputnam)

Dessutom har han nyligen spelat in ett album. Peter har inte meddelat releasedatumet för hans album, men han kommer snart att göra det.

Vad tycker du om Putnams berättelse? Ge oss dina tankar i kommentarerna.

mål

RELATED ARTICLES

Mest populär