Saturday, December 9, 2023
HemBodybuildingKroppsbyggande expert Arnold Schwarzenegger delar med sig av en enkel militär övning...

Kroppsbyggande expert Arnold Schwarzenegger delar med sig av en enkel militär övning som “kan hjälpa nästan alla att bli friskare”

Arnold Schwarzenegger, en sjufaldig Mr. Olympia, började sin träningsresa när han var liten, och omfamnade alltid hälsa även i 70-årsåldern. Hans karriär ledde honom till en omfattande strävan inom fitness. För att vinna flera bodybuildingtitlar grävde han ner sig i många olika träningsmetoder för total muskelökning. Den tidigare fitnessambassadören och Kaliforniens guvernör startade sitt nyhetsbrev ”Arnold’s Pump Club” för att hjälpa andra.

Nyligen delade han med sig av en fantastisk insikt om en djupgående övning i samband med arméträning, en praxis från hans tid som soldat i Österrike. Schwarzenegger avslöjade ett roligt sätt att gå ner i vikt med ruckträning. Rucka är som att gå med en viktad ryggsäck, vilket gör träningen mer intressant och effektiv.

Arnold Schwarzeneggers roliga sätt att gå för att träna

Rucking låter som ett konstigt ord, men det är ett enkelt och effektivt sätt att förvandla din vanliga promenad till ett superladdat träningspass. Det innebär att gå, jogga eller marschera med en viktad ryggsäck. I nyhetsbrevet Pumping Iron nämnde Schwarzenegger att detta är något som är populärt bland militären, “men forskning visar äntligen hur det kan hjälpa nästan vem som helst att bli friskare”, tillade han.

Enligt hans nyhetsbrev “Kan göra dig starkare, öka din uthållighet och förbättra kardiovaskulär hälsa. Och det kan till och med förbättra din hållning och minska ryggsmärtor.” Övningen har flera fördelar, förutom fysisk hälsa, bidrar den också till att förbättra det mentala välbefinnandet. “Rucking verkade förbättra humöret, och minska upplevd ansträngning, vilket innebär att människor kunde pressa hårdare utan att det kändes som dränerande.”

Enligt forskning om armémedlemmar har det bevisats att “du kan bränna var som helst från 30-45 procent fler kalorier när du bär en viktad packning.” Den österrikiska eken nämnde också metoderna för att få ett ruckpack eller fylla sin ryggsäck med böcker eller saker som gör den tyngre. “Börja med 20 till 30 procent av din kroppsvikt och gå en 15 till 20 minuters promenad. Efter några veckor kan du lägga till mer tid eller mer vikt”, tillade den 76-åriga legenden. Han visade forskning i nyhetsbrevet som hävdar i ett 10-veckors program som kombinerade rucking med styrketräning forskare fann att de som gjorde rucking blev mycket starkare i aktiviteter som knäböjshopp, armhävningar och sit-ups. Tidigare har Schwarzenegger också påpekat fördelarna med enkel promenad och till och med namngav legender från sina respektive områden som fick fördelar av det.

Människor som hade nytta av att gå

New York Times bästsäljarförfattare nämnde i sin självhjälpsbok “Be-Uselful- Seven Tools for Life” hur det kan vara otroligt användbart att ta en promenad. Han delade med sig av berättelser om kända personer från olika yrken. Han gav många exempel på hur denna enkla men effektiva fysiska träning hjälpte legender.

Schwarzenegger lade till sin bok om legendariska tonsättare, filosofer och teoretiska fysiker som bevisade att det enda gemensamma som de alla delade var att gå. Enligt Arnie hjälpte detta dem att få en tydlig vision om sitt respektive arbete. Han namngav Ludwig van Beethoven, den grekiske filosofen Aristoteles och Albert Einstein.

Beundrad för sin elitkroppsbyggande genetik, bekänner Arnold Schwarzeneggers son en ganska utmanande sida av att gå till gymmet: “Oroa dig för dig själv”

RELATED ARTICLES

Mest populär