Friday, December 8, 2023
HemNBAKontroversiella Anthony Edwards Foul Call utlöser NBA-veteranens 3-ordsprotest

Kontroversiella Anthony Edwards Foul Call utlöser NBA-veteranens 3-ordsprotest

Ligan har förändrats mycket genom åren. Medan de flesta av ändringarna görs för att förbättra sporten, är vissa bara flagrant löjliga. Under de senaste åren har tekniska fouls också utvecklats. Även om tekniken är på plats för att säkerställa att vi har ett rättvist spel, är det bortom en lekmans förståelse nu.

Den senaste tiden har det varit många diskussioner om arten av tekniska regelbrott som domarna dömer. Efter ett sådant tillfälle med Anthony Edwards, uttryckte en 31-årig NBA-stjärna sin åsikt om det absurda i dessa fouls. Hans känslor upprepades av en 64-årig NBA-veteran.

De tekniska felen har förlorat sin mening

Tidigare kallades tekniker för osportsligt uppträdande av en idrottare på banan. Medan, nu kallas detsamma på bara en stirrande ner av en idrottare, vilket är ganska gjort i stundens hetta. Austin Rivers ropade “BS” i ligan och twittrade nyligen “Kan vi sluta ge killar tekniker för att stirra ner … det är dumt och tar bort från spelet. Händde igen ikväll med Ant.” Han sa att ligan vill att idrottarna ska tävla på högsta nivå, men drar ner dem för sådana triviala frågor.

Hans åsikt undertecknades sedan av NBA-veteranen Eddie Johnson. 64-åringen svarade: “Jag håller helt med!”

(Berättelsen utvecklas fortfarande)

RELATED ARTICLES

Mest populär