Saturday, December 2, 2023
HemWweKommer WWE att planera en rivalitet mellan Cody Rhodes och Randy Orton...

Kommer WWE att planera en rivalitet mellan Cody Rhodes och Randy Orton efter WWE Survivor Series?

Randy Orton återgår äntligen till den kvadratiska cirkeln. Viper kommer att göra comeback i Survivor Series över ett år efter att ha drabbats av en karriärshotande skada. PLE är planerad till den 25 november på Allstate Arena i Rosemont, Illinois, inte så långt från Chicago. Ortons ankomst tillkännagavs i det senaste avsnittet av RAW av ingen mindre än tidigare stallkamrat Cody Rhodes.

The American Nightmare väntade till slutet av avsnittet och gjorde den stora uppenbarelsen i de döende sekunderna av 20 november flaggskeppsvarumärkets program. Medan Rhodes gjorde det klart att Orton skulle gå med i sitt team och ta sig an The Judgment Day, kunde de två faktiskt möta varandra?

Är en Cody Rhodes-Randy Orton-fejd en möjlighet?

Med 14 världsmästerskap under bältet, Legend Killer är en i god tro genom tiderna stor inte bara i WWE utan i proffsbrottningsbranschen. Även om hans comeback måste vara speciell, är det hans nästa rivalitet som fansen är nyfikna på. Och det finns ingen bättre än Cody Rhodes att ta på sig den rollen. Rhodes kunde också lyfta sitt CV ytterligare med en fejd med Orton.

Cody Rhodes, som för närvarande är en av de mest lysande stjärnorna i WWE, har ännu inte smakat betydande framgångar i marknadsföringen när det gäller en singeltitel. Fast han hade en hyllad rivalitet med Brock Lesnar tidigare under året, kulminerade i en hjärtevärmande stund kl SummerSlam i augusti har hans skjuts på något sätt flåsat.

Det finns samtal om att Rhodos skulle kunna möta aktuella Obestridig WWE Universal Champion Romerska regeringar för revansch kl WrestleMania 40. Showcase of the Immortals 2024 kommer att äga rum på Lincoln Financial Field i Philadelphia, Pennsylvania, den 6 och 7 april. Reigns vs Rhodos 2 ryktas vara en av huvudevenemangen vid tältevenemanget.

Med Roman Reigns som var obesegrade i nästan 1 200 dagar, kommer hans utmanare att behöva förbättra sitt spel för att se ut som en värdig motståndare när de låser horn i april. En fejd med Orton och möjligen en vinst kan sätta Rhodos på den vägen.

Men hur ska de två starta en fejd?

Deja Vu för Cody Rhodes?

Det här kan vara ett ögonblick i en hel cirkel Prinsen av proffsbrottning. Kommer du ihåg vad som hände under RAW efter ‘Mania? Nåväl, här är vad som hände: Brock Lesnar slog till, vände hälen mot Rhodos och släpade till honom när tusentals inne på arenan och miljoner världen över såg chockade ut.

Randy Orton kunde efterlikna sin Ohio Valley Wrestling-kompis. Orton är trots allt känd för sådana smygattacker. Även om det inte kommer att vara lika förödande som en beatdown från Lesnar, skulle en RKO från ingenstans definitivt göra susen.

Det var rygghugget efter en smärtsam förlust på WrestleMania 39 som ledde till att Cody Rhodes långsamt gick bort från titelbilden. Den här gången kan det bli ett rygghugg inför starten av WrestleMania-säsongen. Det kan se honom framstå som en värdig motståndare innan showpiece-evenemanget.

Som sagt, dessa är alla spekulationer baserade på deras historia. Vi fans kommer att behöva vänta och se vad WWE har i beredskap för Apex Predators återkomst till proffsbrottning. Vem tycker du att huggormen borde ha sin första fejd tillbaka med? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär