Thursday, November 30, 2023
HemNFLKommer Taylor Swift att välja att gifta sig med Travis Kelce nästa...

Kommer Taylor Swift att välja att gifta sig med Travis Kelce nästa år? En omfattande tidslinje för deras förhållande

Kansas City Chiefs-stjärnan Travis Kelces dejtingrykten har varit i rubrikerna hela säsongen. Han var redan på nyheterna konstant på grund av sin prestation och nu har hans dejtingliv väckt fansens intresse för hans liv. För att inte tala om, hans ryktade flickvän Taylor Swifts kärleksliv är återigen ett hett ämne.

Whispers of Swifts romans med NFL-stjärnan Kelce har Swifties i hög beredskap. Från utbyte av vänskapsarmband till jubel och middagsdejter, paret har väckt en mediafrenzy. Men kan det finnas bröllopsklockor vid horisonten för den här duon? Dyk ner i detaljerna i deras tidslinje för att avslöja sanningen som har fått alla att prata.

Taylor Swift och Travis Kelce skapar äktenskapsrykten

Med tiden som går kommer fler och fler spekulationer in i bilden. Men det viktigaste är att popstjärnan Taylor Swift kanske överväger att knyta an till NFL-spelaren Travis Kelce inom det närmaste året. Deras romantik, som verkade börja med en enkel gest där Kelce gav Swift ett vänskapsarmband, har blivit föremål för ökande intriger och spänning bland fansen.

Det ryktade förhållandet kom i dagen efter att den 33-åriga Kelce delade på sin “New Heights”-podcast hur han inte fick träffa Swift efter konserten. Men berättelsen förändrades när Swift sågs på en Chiefs-match. Eftersom båda stjärnorna fortsätter att utmärka sig i sina respektive karriärer har de setts stötta varandra vid olika evenemang. Den 27 oktober 2023 fångades Kelce när han dansade till Swifts hits “Shake It Off”. De har också setts äta tillsammans flera gånger.

För att inte nämna, de har också setts njuta av tid på NFL-matcher, med Swift som stolt tar på sig Kelces nummer. Parets interaktioner har definitivt blivit allt mer offentliga. Inte bara det, Kelce har också erkänt Swifts positiva inflytande på hans spel. Medan deras representanter inte har bekräftat några planer för äktenskap, tittar fansen noga. De fortsätter att njuta av stunderna som delas av “Traylor” när de dyker upp. Nyligen gav Kelce en uppdatering om deras förhållande.

Travis Kelce vaktar privatlivet

På en presskonferens i Frankfurt, Tyskland, innan en faceoff med Miami Dolphins, valde Kelce att vara tystlåten om sitt förhållande. Han sa: “Spredningen går upp och ner. Så jag vill inte bråka med något av det där. Jag ska bara hålla det för mig själv.”

Han tillade också, “Den senaste statusen är att jag fick träffa henne förra veckan. Det är den senaste statusen där.” Han sa vidare till media att hålla sitt “personliga liv personligt”. Denna diskreta hållning kommer trots det observerbara uppsvinget i hans framträdande på fältet när popstjärnan är närvarande.

Vad tycker du om de två? Kommer de att gifta sig? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär