Tuesday, February 27, 2024
HemMLBKommer New York Yankees att slutföra en Shota Imanaga-affär, eller är de...

Kommer New York Yankees att slutföra en Shota Imanaga-affär, eller är de på väg att bli besvikna?

New York Yankees har haft en hyfsad lågsäsong hittills. Att säkra Juan Soto var det viktigaste målet, vilket laget gjorde, samtidigt som det tillförde lite djup. Men nu måste Yankees GM Brian Cashman vända sin uppmärksamhet mot en snabbt förvärrad pitchsituation. Bronx Bombers behöver en startpitcher, och efter att ha förlorat Yoshinobu Yamamoto har de flera andra alternativ kvar.

Amerikas favoritvideo idag

Trots detta bör laget röra sig snabbt för att säkra sitt nästa mål när tävlingen växer. Under större delen av lågsäsongen ansåg många att Yankees var en föregångare och troligtvis landningsplats för Yamamoto. Men de kom till korta i sista stund. Nu med färre toppalternativ måste laget fokusera.

Kommer New York Yankees framgångsrikt värva Shota Imanaga?

Shota Imanaga har sedan länge ansetts vara ett reservalternativ för New York Yankees, och nu kommer de att förfölja honom med all sin kraft. Men den här gången måste Yankees GM Brian Cashman få rätt bud och betala det som behövs för att teckna det japanska ess. Dessutom skulle det gynna teamet att få en affär gjord, eftersom priserna bara blir högre ju längre de väntar.

Det kommer att bli intressant att se vad bombplanen bjuder på Imanaga, men de kommer sannolikt att behöva möta sina rivaler i ett intensivt budkrig. Mets är ett av få andra lag som också har visat intresse för det japanska ess.

Jag tror att jänkarna kommer att få jobbet gjort och få sitt mål att skriva på ett avtal. Men vägspärrarna kan vara svåra med tanke på den hårda konkurrensen. Om laget gör fel kan budkriget för andra kannor nå monumentala höjder. Dessutom har Imanaga visat sin elitfärdighet i NPB och den senaste World Baseball Classic.

Yankees har ytterligare reservalternativ

Om New York Yankees misslyckas med att värva Shota Imanaga skulle det vara en stor förlust. Men Jordan Montgomery och Blake Snell är två möjliga beredskapsplaner. Men vid den tiden kommer budkriget att intensifieras och en stjärna som Snell, som precis vann NL Cy Young-priset, kan nå höjderna av Yoshinobu Yamamoto-utlottningarna.

Shota Imanaga och Jordan Montgomery verkar vara de mest lovande alternativen för tillfället. Kommer Yankees att säkra en Imanaga-värvning eller är mer besvikelse på väg? Bara Brian Cashman kunde säga.

RELATED ARTICLES

Mest populär