Sunday, December 10, 2023
HemeSportsKommer MrBeast 2024 att bli den första TikTok-skaparen?

Kommer MrBeast 2024 att bli den första TikTok-skaparen?

MrBeast är känd för sin mångsidighet och unika attityd. Faktum är att hans kärlek till att tänja på gränser har gjort honom till en av de mest populära innehållsskaparna på alla plattformar. Enligt den senaste statistiken har MrBeast fått ett stort antal följare på TikTok under de senaste månaderna, vilket har fört streamern till listan över de fem bästa skaparna på plattformen.

Hans utarbetade videor har hjälpt honom att bli ett mycket populärt namn i hela streamingcommunityt. Inte bara för streamers eller kreatörer, MrBeasts filantropiska arbete har också fått honom stor uppmärksamhet över många domäner. Nu kan hans fantastiska ökning av antalet följare under de senaste månaderna få honom att avsluta 2024 på en hög ton.

MrBeasts dramatiska uppgång på TikTok

Med 89 miljoner följare är MrBeast nu det fjärde mest följda kontot på TikTok. I processen har MrBeast gått om den populära dansinnehållsskaparen Addison Rae och ligger nu bakom bara sådana som Charli D’Amelio och Khaby Lame. Medan D’Amelio är känd för sina färdigheter på dansgolvet, gjorde Khabys unika och humoristiska innehåll honom populär bland fansen bara under de senaste åren.

Enligt uppgifterna har MrBeast fått 1,3 miljoner följare den senaste månaden och har fått drygt 18 miljoner likes på TikTok under samma tidsperiod. En sådan meteorisk ökning är otrolig även med MrBeasts standarder. Med tanke på hur MrBeast älskar nya utmaningar, och med tanke på att dessa siffror fortsätter att växa, kan 2024 bara se MrBeast som den största innehållsskaparen på TikTok.

TikTok är en plattform där korta videor härskar i användarnas hjärtan. Skapare som Bella Poarch och D’Amelio har hjälpt plattformen att samla ett stort fans de senaste åren och fler och fler människor ansluter sig till TikTok varje dag. Medan de flesta kreatörer på plattformen koncentrerar sig på underhållningsfokuserat innehåll, tog MrBeast communityn med storm med sin signatur touch och blev en omedelbar hit.

MrBeast älskar att ge tillbaka till sina fans

MrBeast är känd för sina extravaganta videor. Från att vara värd för sina egna OS till att kasta en Lamborghini i en gigantisk metallförstörare, skaparen har gjort några ganska extrema saker genom åren. Medan han började som vilken annan kreatör som helst på YouTube, har hans vision lett honom till en hög piedestal.

MrBeast bygger 100 brunnar runt om i Afrika i sin senaste video

Men i själva verket bryr sig MrBeast inte riktigt om gilla-markeringar och följare. Han älskar att mingla med sina fans och gör sitt bästa för att hjälpa dem att uppnå sina drömmar genom att också använda sina resurser. MrBeast sponsrar ögon- och öronoperationer och ger bort fall av pengar till universitetsstudenter för att ge bort hela hem till barn till Halloween, och är ett älskat namn i samhället för sitt filantropiska arbete.

Om du också tror att MrBeast har en ljus framtid framför sig på TikTok, berätta för oss i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär