Wednesday, February 28, 2024
HemNFLKommer Lionel Messi att delta i NFL Super Bowl LVIII? Inter...

Kommer Lionel Messi att delta i NFL Super Bowl LVIII? Inter Miamis fullspäckade schema kan vara ett bekymmer

Det mest populära sportevenemanget i USA är bara två veckor bort! En vanlig fråga för alla sportfantaster är om Lionel Messi kommer att vara en del av Super Bowl LVIII på något sätt. Inter Miami-acet har imponerat den amerikanska publiken sedan han kom förra året. Under en så kort period har argentinaren framstått som en av de mest populära idrottsenheterna i landet. Inter Miamis strama schema väcker dock frågor om hans engagemang, trots hans senaste överraskning i Super Bowl-annonsen. Super Bowl kommer att spelas den 11 februari.

Inter Miami har å sin sida två avgörande matcher framför sig och inför megaeventet. De har en match mot japanska Vissel Kobe den 7 februari, sidan där Lionel Messis ex-lagkamrat, Andres Iniesta, spelade i 5 säsonger! Efter matchen kommer de att genomgå en 12-timmars resa tillbaka till USA, antingen den 8 eller 9 februari. Även om Messi besöker Super Bowl, kommer han troligen att missa träningspassen för nästa match mot Newell’s Old Boys. Det är planerat till den 15 februari och det har en speciell betydelse för Messi själv, eftersom det är hans barndomsklubb. En annan faktor att notera är Inter Miamis dåliga försäsong så här långt.

De har varit segerlösa i båda matcherna mot El Salvador och FC Dallas. Förväntningarna är höga, den här gången kommer tränaren Tata Martino att vilja vända den här dåliga fasen så fort han kan. Kan han därför tänka sig att låta sin värdefulla tillgång inte träna och tillåta honom att delta i Super Bowl LVIII? Det verkar osannolikt. Men bli inte besviken eftersom Super Bowl-annonsen med 8x Ballon d’Or-vinnaren visade sig bli en omedelbar hit!

Lionel Messi-dilemmat kan vara “värt att vänta” efter reklamfilmen på 14 miljoner dollar!

I går kväll bjöds Super Bowl-fans på en trevlig överraskning när Lionel Messi gjorde sitt första NFL-relaterade framträdande någonsin. Teasern för den kommande Super Bowl visade upp fotbollsikonen på en strand och beställde en drink från Michelob Ultra. Han pekade mot ölkranen och medan bartendern fyllde glaset; ölen tog slut.

Läs mer: “Han har vunnit en hel del troféer till” – Jämfört med Lionel Messi, Rugby Star reflekterar över “Blown Up” skämt

Annonsen flyttades snabbt över till slagordet “Löt inte slut, beställ nu” tillsammans med bildtexten “Denna #SuperBowlLVIII, Messi bevisar att en överlägsen lätt öl är värd att vänta på.” Produktionskostnaden för

Kommer Lionel Messi att nå Super Bowl LVIII? Berätta för oss dina tankar i kommentarerna nedan.

Inlägget Kommer Lionel Messi att delta i NFL Super Bowl LVIII? Inter Miamis fullspäckade schema Might Be a Worry dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär