Wednesday, February 28, 2024
HemGamingKommer GTA 6 att toppa denna enastående kampanjspelfunktion från Red Dead Redemption...

Kommer GTA 6 att toppa denna enastående kampanjspelfunktion från Red Dead Redemption 2?

GTA 6-fans kan inte helt enkelt sluta jämföra den med Red Dead Redemption 2. Ända sedan den efterlängtade trailern avslöjades förra året i december, har den hållit spelarna i vördnad på grund av den stora skalan som presenteras av Rockstar Games. Medan huvudkampanjläget är i fokus för alla, funderar många fans också på hur nästa Grand Theft Auto kommer att kännas genom att erbjuda mer än själva historien. Och detta är något som RDR2 hanterade väldigt bra.

Amerikas favoritvideo idag

Red Dead Redemption 2 anses redan efter fem års release vara ett riktmärke inom spel. Från att ha ett fascinerande spel till att ge minnesvärda karaktärer i ett enspelarläge, det levererade på alla möjliga sätt. Så det är uppenbart för hardcore-franchiseälskare att ta fram olika funktioner för att göra tidiga jämförelser med GTA 6. När allt kommer omkring kommer det senare att vara det största projektet hittills från Rockstar Games i studions 25-åriga historia.

Spelare är nyfikna på att se roligt och hälsosamt sidoinnehåll i GTA 6 precis som Red Dead Redemption 2

När det kommer till kampanjläget hade RDR 2 mycket att erbjuda. Ja, själva huvudhistorien var fantastisk men spelarna hade så mycket att göra även efter att ha slutfört spelet. För att vara exakt så hade de det sidoaktiviteter som poker, prisjakt och fiske. För att inte tala om uppdrag som involverar djurjakt och även främmande uppdrag. Så hur är det med GTA 6?

Tja, det är den exakta frågan som ställs av vissa fans på internet. Nyligen delade en Reddit-användare ett inlägg samtidigt som de uttryckte sitt hopp om att se fler sidouppdrag och hälsosamma aktiviteter i GTA 6, jämfört med Red Dead Redemption 2. “Jag är nyfiken på om ni tror att GTA 6 kommer att ha mer sidoinnehåll?”, skrev användaren.

Föga överraskande är det en bra poäng från Redditor. Det är vettigt med tanke på det faktum att GTA 6 kommer att ha den största kartan hittills i hela open-world-serien. Vilket innebär att utvecklare måste göra hela området meningsfullt när det gäller att tillhandahålla spelbart innehåll till fansen.

Det kommer inte att vara relevant att ha en karta i Titanic-storlek över Vice City om den inte har tillräckligt många sidouppdrag och mål även efter att ha avslutat själva huvudkampanjen. Den befintliga versionen GTA V är ett bra exempel på att ett spel är utmärkt i sig, men det saknar omspelbara sidouppdrag, enligt vissa spelare som känner att de inte är djupt tillfredsställande.

Sammantaget kommer Rockstar Games team att behöva anstränga sig för att göra GTA 6 bättre än RDR2. Med varje ny omgång tenderar studion att konkurrera med sina egna titlar på grund av deras omfattning och höga standard. Förhoppningsvis kommer det att finnas avgörande uppdateringar som avslöjas av tillverkarna inför släppet av GTA 6 för att informera spelare om vad de kan utforska och göra i en futuristisk värld av Vice City.

RELATED ARTICLES

Mest populär