Thursday, November 30, 2023
HemNFL"Kommer blondinen med huset": Tom Brady Fangirl avfyrar ett roligt svar på...

“Kommer blondinen med huset”: Tom Brady Fangirl avfyrar ett roligt svar på nedsättande fråga efter att ha turnerat Mr Beasts herrgård på 139 miljoner dollar

Blondiner gör det bättre – ja, när det gäller “Tom Brady fangirl” är det väldigt få som kan konkurrera med hennes utstrålning av att servera kalla jabs och fånga ögon i siffror som överskuggar fastigheter för flera miljoner dollar. Den häpnadsväckande före detta Miss Slovakien presenterades i ett samarbetsinlägg som gav sitt stöd till en oerhört lyxig egendom som tidigare hade varit värd för YouTube-sensationen Mr. Beast och popsensationen Justin Timberlake.

Den 27-åriga Instagram-modellen, förutom att hamstra miljontals följare på sitt sociala nätverk, blev en kort tid ett trendigt internetämne under NFL-legendaren Tom Bradys sista säsong. Dejtingrykten om NFL-superstjärnan Tom Brady blomstrade strax efter hans skilsmässa från supermodellen Gisele Bündchen, vilket var snabbt att fånga allmänhetens uppmärksamhet. Hon bekände sin kärlek till den sjufaldige Super Bowl-mästaren via ett ökänt Instagram-inlägg, som hittills skapar nyfikenhet bland publiken.

Skönhet och Bel Air

Skönheten är ingen mindre än Veronika Rajek, som nyligen gav sina följare en glimt av en påkostad fastighet på 139 miljoner dollar listad av lyxmäklaren Shawn Elliott, känd som La Fin 1200 Bel Air. Denna överdådiga bostad ståtar med ett vidsträckt utrymme på 36 000 kvadratmeter, med 12 sovrum och 17 badrum, alla belägna på en omfattande 2,08 hektar stor egendom.

I det samarbetsinlägg som delas av NEST SEEKERS INTERNATIONAL, visas den blonda bomben i olika hörn av herrgården, med olika passform. Att sportiga fantastiska vitt passar modellen verkar överglänsa egenskapen hon stöder och fick ett fan som kommenterade: “Kommer blondinen med huset?” Rajek slog tillbaka med ett häftigt, “Ja för extra $50 M,” följt av skrattande uttryckssymboler.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Shawn Elliott (@shawnelliottrealestate)

Herrgården, listad exklusivt av Shawn Elliott Real Estate tillsammans med Elliott Team, är endast tillgänglig via Nest Seekers. Samarbetsinlägget som släpptes på Instagram var ett utdrag från en längre YouTube-version som delas av Shawn Elliott med titeln What Mr.Beast Missed In This $139M Mega Mansion! Den anspelar på en tidigare delad video med den enskilda användaren som prenumererar mest på YouTube, och den näst mest prenumererade kanalen totalt sett, James Stephen Donaldson, mer känd som Mr.Beast.

Herrgården är fullproppad med lyx, inklusive specialanpassade italienska möbler till ett värde av 5 miljoner dollar, ett vodkaprovningsrum, ett gym med en klättervägg, ett påkostat badrum, en nattklubb, en cigarrlounge, ett rymligt rum med högt i tak, en pool med en infällbar filmduk, en hemmabio och till och med en bilhiss. För att säkerställa idiotsäker säkerhet är herrgården installerad med högteknologisk säkerhet. Modellens samarbetsinlägg kan ha genererat massor av dragkraft, men ingenting slår hennes post som bekänner kärlek till NFL-legendaren Tom Brady.

Brady och den blonda bomben

I december 2022 bevittnade fansen en spännande måndagskväll mellan Bucs och Saints, ledd av NFL-legendaren Tom Brady. Trots inledande kamp säkrade Bradys enastående prestation i sista kvartalet en dramatisk seger. Instagrammodellen Veronika Rajek, som deltog i spelet, uttryckte sin förvåning över Bradys magi. Hon delade snabbt med sig av en serie av sina bilder med ett nej. 12 sweatshirt och hyllade honom som en sann legend. Beundrade öppet hans talang och hävdade att inte ens kritikerna kunde förneka hans storhet efter 17-16-segern mot Saints.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Veronika Rajek, MBA., MSc (@veronikarajek)

“Jag såg LEGENDEN och om någon frågar mig igen om jag älskar Brady, ja jag älskar honom, och visa mig någon som inte gör det”, skrev skönheten. Hennes inlägg genererade dejtingrykten, eftersom Brady nyligen hade separerat från Bündchen efter elva års äktenskap. Men hennes representant vägrade att kommentera och betonade hennes stöd för Bradys fokus på spelet. Trots spekulationerna framkom aldrig någon officiell bekräftelse. Ändå slungade ryktena hennes popularitet och fick hennes miljontals Instagram-följare och varumärkesstöd.

“Har fortfarande många andra problem att fixa”: Trots Sean Lewis degradering serverades Deion Sanders med ofrånkomlig sanning

RELATED ARTICLES

Mest populär