Sunday, December 3, 2023
HemBoxing"Kommer att bli en lätt kamp": Frank Warren gör djärva anspråk för...

“Kommer att bli en lätt kamp”: Frank Warren gör djärva anspråk för Tyson Fury vs Oleksandr Usyk obestridd kamp

Tyson Fury mot. Oleksandr Usyk har varit på gång i ett par år nu. Tidigare i somras visade det sig att de två kan komma att möta varandra i år. Men de misslyckades med att komma till en överenskommelse, och därefter föll match-upen isär. Det fanns också Ngannou-kampen som ytterligare drev deras kamp in i nästa år. Men nu är deras enandematch officiell och kommer att hållas den 17 februari nästa år.

Nyligen vägde Frank Warren, Tyson Furys promotor, in på WBC-mästaren i tungvikt och hans kamp med Usyk. Han hävdade att det skulle vara lätt och gav sin förutsägelse om resultatet av kampen. Så, utan vidare, låt oss dyka rakt in i hans kommentarer.

Fury vs. Usyk; Frank Warren väger in

Båda boxarna är obesegrade och har besegrat formidabla mästare. Trots deras stilar, hävdade Warren att det skulle bli en lätt kamp. Efter deras presskonferens tillfrågades Warren om detta påstående. Han svarade jakande med tanke på de två kombattanternas stilar. När han blev tillfrågad om en förutsägelse avslöjade han att han tror att Fury kommer att ta hem segern.

När han reflekterade över detsamma, i en intervju med Boxing New Plus, sa han: “Det har uppenbarligen varit mycket spänning. Den här kampen har varit påkallad och den har pågått i över ett år. Nu är det på. Kampen är undertecknad som vi alla vet. Det har tillkännages officiellt idag, och de här killarna kommer att vara i ringen den 17:e.” Han tillade, “Look Styles gör slagsmål. Jag tror att det kommer att bli en lätt kamp. När du får reda på det är den 17:e. Jag tror att Tyson vinner kampen.”

Det är säkert att säga att Warren backar sin egen fighter. Dock är boxningssporten oförutsägbar och man kan luta sig tillbaka för att se hur korten utvecklas. Låt oss ta en djupare dykning i varför Warren tror att Fury kommer att vinna.

Warren om varför Tyson Fury kommer att vinna

I Usyks sista match blev han golvad av Daniel Dubois. Med detta som ett exempel, tycker Warren att kroppsskott är en svaghet för Usyk. Han anser att Fury inte bara skulle slå honom utan besegra honom via ett stopp. I en intervju sa han, “Han kommer att stoppa Oleksandr Usyk precis som min man (Daniel Dubois) blev lurad från det. Han stoppade honom. Han kan inte ta ett skott i kroppen. Jag har alltid sagt det.”

Man kan debattera eller vara överens med Warren. Det är först med tiden som boxningsvärlden kommer att få reda på vem som blir bättre av vem. Tills dess är vi nyfikna på att veta, vad är dina förutsägelser för kampen. Dela med oss ​​av dina tankar och åsikter i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär