Saturday, December 9, 2023
HemNBAKommer Anthony Davis tillbaka mot Houston? Lakers Star ger stor uppdatering...

Kommer Anthony Davis tillbaka mot Houston? Lakers Star ger stor uppdatering efter skrämmande skadeskräck

Los Angeles Lakers förlorade sin fjärde match den här säsongen. Jimmy Butler-ledda Miami Heat lyckades med en inte så övertygande seger mot LeBron James och co. Med denna förlust tappade de till nionde plats. Det går inte som planerat för Lakers.

Anthony Davis, som har i snitt 26,3 poäng, 13,0 returer och 3,7 block per match, lider av en skada. Han såg obekväm ut hela matchen och lämnade Lakers spända. Han subbade sig själv två gånger under matchen. Även efter att han återvänt för tredje gången såg han inte särskilt bekväm ut. AD öppnade dock upp efter matchen och kom med en uppdatering angående sin skada.

“Allt kommer att bli bra!”

Davis lider enligt uppgift av höft- och ljumskspasmer. Lakers kommer säkert att önska att tillståndet inte håller honom utanför. I en video uppladdad på X (tidigare Twitter), av Spectrum SportsNet, uttalar AD sig om detta.

“Jag tror att om jag låter det lugna ner sig, bara prata med min tränare, kommer allt att bli bra”, sa Davis. Han tillade vidare, “Jag kommer att klara mig” och antydde att han var tillgänglig för onsdagens match mot Houston Rockets.

RELATED ARTICLES

Mest populär