Wednesday, February 21, 2024
HemMLBKommer Alex Rodriguez att få sin Hall of Fame-introduktion i år? ...

Kommer Alex Rodriguez att få sin Hall of Fame-introduktion i år? Eller är Yankees-legenden spärrad för alltid?

Alex Rodriguez Hall of Fame-framtid har blivit en sak att oroa sig för kring New York Yankees fanbas. Från World Series-vinsten 2009 till de otaliga karriärpriserna han har fått under sin tid på diamanten mer än bara motivera nomineringen. Men en viss skugga från hans förflutna har gjort att han har berövats den äran gång på gång. Blir nästa års utfall detsamma också?

De senaste nyheterna har avslöjat framstegen med omröstningen hittills. Till fansens lättnad har A-Rod fått fler röster än han någonsin har fått tidigare. Hans framtid i Cooperstown är dock osäker. Vad tyder på framstegen så här långt?

Hur många Cooperstown-röster har Alex Rodriguez fått hittills?

Enligt NJ.com, för sitt tredje Hall of Fame-framträdande, har Alex Rodriguez fått mer än de 34,3 % och 35,7 % av rösterna han hade fått under de senaste två åren. Av de 91 rösterna hittills har Al-Rod säkrat 41,8 % av dem för sitt tredje Cooperstown-framträdande.

Tidsfristen är ännu inte avslutad med en dag kvar, så det är rimligt att säga att Rodriguez Hall of Fame-framtid 2024 hänger i en tunn tråd. Ökningen i hans popularitet indikerar flera faktorer som kan förändra hans framtid, eftersom han fortfarande har sex år kvar att nomineras om och om igen.

MLB Hall of Fame kräver att deras nominerade har minst 5 % röst för att stanna kvar i striden om de misslyckas med att vinna en titel i sina tidigare framträdanden. Men för A-Rod är huvudfrågan, om han inte blir uttagen igen för 2024 års HOF-klass, hur troligt är det för honom att säkra en i de framtida nomineringarna?

Varför A-Rods popularitet i spelet inte påverkar Cooperstown-kommittén

Cooperstown var en gång ökänd för att vara hänsynslös mot spelarna som gick på PED:s mörka väg. I motsats till sina samtida är Alex Rodriguez förmodligen den mest öppna spelaren som pratar om sin tidigare användning av steroider, oavsett om han var en villig deltagare eller inte.

Legenden har erkänt att han ångrar den fasen av sin karriär gång på gång. Det ger plats för inlösen, eller hur? Sett till utseendet har BBWAA-väljarna också haft en liknande förändring. De 6,1 % som hoppade i valsedlarna bevisar deras villiga acceptans av den tidigare sluggern.

Öppnar MLB Hall of Fame äntligen sina armar för steroidtidens mest komplexa stjärnor?

Med förhoppningar om att saker ska fungera till det bästa för spelaren, må Yankees-legenden äntligen få nyheten om sin HoF-vinst!

RELATED ARTICLES

Mest populär