Friday, December 1, 2023
HemNFLKommer Aaron Rodgers återkomst att avsluta Zach Wilsons karriär hos Jets? ...

Kommer Aaron Rodgers återkomst att avsluta Zach Wilsons karriär hos Jets? Robert Salehs tystnad talar mycket

Frågor skymtar kring New York Jets och hur länge de kan försörja sig under säsongen 2023. Super Bowl är en långsökt idé. Så här ser det ut att ta sig till ett divisionsmästerskap eller till och med en plats i slutspelet verkar som en dröm för Jets. Zach Wilson har blivit en skyddsling till Aaron Rodgers, men resultaten syns inte. Men var Jets så dåliga innan de fick Rodgers?

Efter att ha lagt alla sina ägg i en korg har Jets kämpat för hela säsongen. Däremot släppte Jets $75 miljoner playmaker subtila tips om att han kan vara tillbaka på planen i början av december. Men vad betyder det för Wilson? Kommer han att vara borta för alltid, med tanke på vilken typ av säsong han har? Wilson är inte precis ansiktet utåt för en franchise-QB. Inte ens Robert Saleh pratar mycket om situationen, med tanke på hur han brukade sticka ut ryggen för Rodgers och Wilson.

Zach Wilson är i fara

Wilson var tänkt att efterträda Aaron Rodgers efter att hans karriär i NFL skulle stanna. Men Bills-spelet tog bort all trovärdighet han hade när han bänkades under den sista kvarten av matchen. Wilson kom ut med 7 av 15 genomförda passningar på 81 yards, en touchdown och en interception. Men enligt Saleh ska inte Wilson skyllas ensam.

“Som jag sa till Zach på sidlinjen, det är inte bara han,” sa Saleh. “Det är lätt att peka finger på quarterbacken, men det är ganska lätt att se. Du har missade skydd, du har tappade bollar, du har missade rutter. Nu måste han uppenbarligen bli bättre. Det finns saker han kunde ha gjort mycket bättre, men det är alla just nu.”, medgav Saleh. Men Saleh är inte säker på sitt nästa drag, enligt Ian Rapoport.

Under tiden gav QB missöden Tim Boyle en chans att glänsa. Boyle har bara startat i 3 matcher under sin 5-åriga karriär och förlorat alla. Han gjorde 7 av sina 14 passningar och passade för 33 yards. De pjäser han gjorde ledde till ett fumlande, ett slag och en avlyssning. Efter att ha sett denna dystra prestation från Boyle har Saleh blicken riktad mot Trevor Siemian, som inte har vunnit några av de 5 matcherna han startade sedan 2021.

Joe Burrows skada: NFL borde vara nervös när quarterbackarna går ner tjockt och snabbt

Jets har verkligen inte mycket tid att slösa eftersom de går mot en av de snabbaste anfallen i ligan, Miami Dolphins. Wilson var sympatisk över hela situationen och delade också sina tankar till media.

Jets har ett QB-problem

New York-laget vacklade flera gånger med 3 turnovers medan de var i besittning av bollen, 6 säckar och bara 155 yards under hela matchen. Breece Halls touchdown avslutade Jets kalla streak av inga touchdowns under de senaste 12 kvartalen på 40 på varandra följande körningar. När Saleh ombads att utveckla Wilsons framträdande saknade han ord.

“Frustrerad, men jag förstår det,” sa Wilson om söndagens bänkning. “(Du) måste göra mål, måste vara med i matcher. När det är på varandra följande matcher där man bara inte gör någonting i anfall, vet du att du kan sitta här och säga förra veckan att vi flyttade bollen, men vi gör inte mål. Det handlar i huvudsak om att du måste göra mål. Så när saker inte blir gjorda måste förändringar göras, och det förstår jag.”

Situationen har satt Wilsons jobb i fara. QB1 är inte säker på hur länge han kommer att kunna behålla sin plats. Just nu ligger Jets under 4-6 den här säsongen och det skulle vara svårt att ta sig till slutet av den här säsongen. Att de även sparkade Michael Carter har också väckt misstankar kring laget. Det ser inte ut som att Aaron Rodgers kommer att återvända snart. Jets måste nöja sig med vad de har innan de får sparken igång säsongen. Men innan dess måste de fokusera på sin nästa motståndare, Miami Dolphins.

RELATED ARTICLES

Mest populär