Thursday, November 30, 2023
HemUfcKomikern Bill Burr reagerar på "Great" USA för att inte bli arresterad...

Komikern Bill Burr reagerar på “Great” USA för att inte bli arresterad efter att hans fru vände av Donald Trump under UFC 295 Prochazka vs Pereira i New York – “Love My Wife”

Den älskade komikern Bill Burr har nyligen hamnat i rampljuset för en gest som hans fru gjorde mot Donald Trump på UFC 295: Jiri Prochazka vs Alex Pereira. Burrs fru, Nia Renee Hill, sågs “flicka bort” den tidigare amerikanska presidenten. Hill satt bredvid komikern och vände av Trump när han hälsade på publiken. Det såg ofarligt ut, men allmänheten tyckte annorlunda.

Nia Renee Hill, efter den olämpliga gesten, sprängdes av fans över sociala medier. De flesta fans kallade Hill ut för att de kände att det hon hade gjort var respektlöst mot den tidigare presidenten. Och nu har Bill Burr kommit upp och tagit upp frågan på The Rich Eisen Show.

Bill Burr tar upp sin frus agerande på UFC 295

I ett nytt avsnitt av The Rich Eisen Show frågade programledaren sarkastiskt Burr hur det gick med hans frus händer. Burr, som är den komiker han är, skämtade om det och spred situationen. Komikern sa: “Jag älskar min fru, jag vet var du står med henne.”

Burr fortsatte med att kommentera frågan och sa: “killen gick in på arenan. Alla jublade, hon gav honom fingret, ingen greps.” Han fortsatte vidare med att hylla Amerika som ett fritt land och sa: “Det är därför det här landet är fantastiskt. Alla uttryckte sig. Kan vi alla vara vuxna?”

“Jag vet inte hur det är med dig men jag kom dit för att gå på slagsmålen. Jag visste inte att jag skulle på den republikanska nationella kongressen.” han lade till.

Burr är fantastisk när det gäller att desarmera en situation. Det är förmodligen därför han är framgångsrik som serieserie. Men det tillfredsställde inte de flesta av allmänheten den här gången. Serien har vanligtvis varit neutral när det kommer till politik, eftersom han har varit känd för att göra narr av båda sidor. Vissa tror dock att han har en selektiv partiskhet.

Burrs tidigare skämt om Trump

Donald Trump har varit ett lätt mål för serier under sin tid som president i USA. Det var inte annorlunda för Bill Burr. Burr gjorde narr av Donald Trump flera gånger i hans stand-up specialerbjudanden och på talkshows. Komikern har dock gjort narr av nästan alla politiker som kandiderar.

Vissa människor är inte nöjda med hur komikern försvarade sin fru i “The Rich Eisen Show”. Men det verkar osannolikt att allmänhetens åsikt kommer att påverka Bill Burr på något sätt. Komikern är välkänd för sitt ökända gnäll i Philadelphia, där han grillade en hel publik när de häcklade andra komiker före honom.

Tycker ni att Bill Burr gjorde det rätta när han försvarade sin fru efter att ha vänt bort den tidigare presidenten? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär