Monday, December 4, 2023
HemBodybuilding"Kom ihåg när Arnold förlorade mot Sergio": Veteranlegender river Hadi Choopans tvivelaktiga...

“Kom ihåg när Arnold förlorade mot Sergio”: Veteranlegender river Hadi Choopans tvivelaktiga beteende på scenen med solida exempel från det förflutna

Mr. Olympia är en av de mest prestigefyllda och dekorerade föreställningarna när det kommer till bodybuildingvärlden, och deltagarna ger allt för att ta tillbaka titeln med sig. Men precis som alla andra tävlingar kan det bara finnas en vinnare och i år var det Derek Lunsford som tog hem det prestigefyllda priset.

Hadi Choopan besegrades av honom och blev avsatt och det är uppenbarligen en besvikelse, men han visade ett dåligt sportmannaskap på scenen. I samma ögonblick som Lunsford tillkännagavs som vinnare, rusade Choopan ut från scenen med sin silvermedalj i handen. Han fick mycket kritik för det. Till och med veteranlegender inom bodybuilding analyserade nyligen hela händelsen.

Tidigare legender pratar om jippoet som utfördes av Hadi Choopan på scenen

Ett av de senaste avsnitten från podcasten av The Muscle Maturity lades ut på YouTube där legendariska kroppsbyggarna Samir Bannour och John Hansen sågs prata om hela avrättningen och processen med Olympia i år. De kom till den del där Hadi Choopan genomförde ilskejippon.

Samir Bannout sa att Choopan förtjänade en varning, precis som han kommer att få en, och påminde honom om att tidshändelsen aldrig ska upprepas igen. Han fortsatte med att belysa hur han helt förstår vad ilskan handlar om, men det stämmer inte under några omständigheter.

Han minns en tidigare incident och tillade: “Kommer du ihåg när Arnold förlorade mot Sergio på Mr. Olympia 1969? Vad gjorde Arnold? Han slog armarna om honom, han kysste honom på kinden, du vet, höll upp armen och vad hände nästa år? Arnold vann väl?” Nu är frågan, vilka åtgärder vidtas i år på Choopan?

Kommer den persiska vargen att suspenderas?

I den senaste Rx Muscle YouTube-videon sa King Kamali att IFBB Pro League-president Jim Manion planerar att stänga av Hadi Choopan för hans oprofessionella beteende. Han sa att han pratade med honom och att de hade en trevlig konversation och pratade om allt annat och det var då Hadi Choopans incident kom upp och han var uppenbarligen inte glad över det som hände.

Försvarsmästaren Hadi Choopans träning, diet och förberedelser inför det kommande Mr. Olympia 2023

Kung Kamali sa: “Jag tänker inte gå på djupet med konversationen när Bob och jag pratar med varandra, precis som när jag och du Dave pratar med varandra, men jag kan säga att Jimmy är inte glad. Han är inte. Jag tror att det kan bli någon avstängning eller något som kommer att falla för om du inte sätter ner foten i vissa situationer kommer du att skicka ett dåligt meddelande.”

Tycker du att fjädring är rätt val för Hadi Choopan? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär