Tuesday, February 27, 2024
HemTennis"Kom en dag för att spela på..." – Tidigare WTA nr.1:s Love...

“Kom en dag för att spela på…” – Tidigare WTA nr.1:s Love for Tennis drar en inbjudan från Rafael Nadals syster vid Prestige Academy

Den tidigare serbiska tennisspelaren Ana Ivanovic fångade nyligen medias uppmärksamhet efter hennes upphetsning över Coco Gauff, Iga Swiatek och Aryna Sabalenkas WTA-rankningar. Hon verkade dock se fram emot tennissäsongen 2024 mer intensivt. Men är det bara för nästa generations spelare? Tja, Ivanovics senaste Instagram-inlägg antydde om hennes kärlek till sporten, och Rafael Nadals syster är slagen av det.

Amerikas favoritvideo idag

Ivanovic tog hem 15 WTA-singeltroféer med en Grand Slam i sin resa med professionell tennis fram till 2016. Men efter hennes senaste Instagram-inlägg tror fansen att den här före detta tennisstjärnan kan göra comeback till sporten 2024.

Ana Ivanovics senaste Instagram-inlägg fångade Rafael Nadals systers uppmärksamhet

Nyligen delade Ana Ivanovic ett Instagram-inlägg, där hon tog på sig en tennisuniform med en racket på banan. Bilden sa: “Det är mer än bara en sport… #tennis” Efter den här bilden kände sig fansen säkra på att tennis kanske inte hade lämnat Ana Ivanovic. Hon kanske har gått i pension men det finns mer i det. Faktum är att nu när den serbiska före detta spelaren använder racket igen, kan hon göra en comeback till sporten 2024.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ivanovics Instagram-inlägg fångade tennislegendaren Rafael Nadals syster Mariabel Nadal, som bjöd in den serbiska tennisstjärnan att komma och spela på akademin. Hon skrev- “Du måste komma en dag för att spela på Academy Ana!! ” Nu när Mariabel Nadal också har anslutit sig till fansens spänning över Ivanovics potentiella comeback är tennisfansen totalt överväldigade. Samtidigt som inbjudan är lukrativ är akademin också något alldeles speciellt.

Några detaljer om Rafael Nadals berömda tennisakademi i Spanien

Rafael Nadal grundade sin tennisakademi för sju år sedan 2016 på Mallorca, Spanien. Nadals farbror Toni Nadal var akademins konstituerande chef. De nuvarande tränarna är Toni Nadal, chefen, Carlos Moya, direktören och Marc Gorriz, huvudtränaren för både herr- och damlag.

Den före detta tennislegenden Ana Ivanovic njuter av kvalitetstid med maken när de utforskar det exotiska Rom på en lugn semester

Från träningsläger till speciella träningsverkstäder och boendefaciliteter, Rafael Nadals tennisakademi hjälper blivande tennisspelare med alla möjliga bekvämligheter. Det är därför denna akademi är känd för att producera många tennisstjärnor. Till exempel Carlos Alcaraz och James Munar är några av akademins stjärnor.

Ana Ivanovics närvaro vid Rafael Nadal tennisakademi kommer säkert att motivera många av akademins studenter. Men om publiken har rätt om att hon kommer tillbaka så skulle det verkligen vara en otrolig sak. Vad tycker du om det?

RELATED ARTICLES

Mest populär