Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Kobran fortfarande i upprörande mejslad form": Carl Froch accepterar John Furys Wembley-upprop...

“Kobran fortfarande i upprörande mejslad form”: Carl Froch accepterar John Furys Wembley-upprop endast på ett villkor

Carl Froch tog inte mycket tid. Han kom förberedd med ett svar för John Fury. Rasande på den före detta supermellanviktsmästaren för att ha tjatat på sin son Tyson Fury, kallade den senare öppet Froch för en kamp på Wembley Stadium. Det var upp till “The Cobra” om man skulle acceptera utmaningen eller inte.

‘The Gypsy King’ och Oleksandr Usyk hade en showdown klar den 17 februari. Men en skada som den förstnämnde fick under sparring förstörde sporten. Som ett resultat av detta fick kampen i Saudiarabien skjutas upp. Väl hemma var det många som inte tog utvecklingen med nöje. Bland dem verkade Carl Froch ha en hel del frågor om klippet. Förståeligt nog kunde John Fury inte stå ut med en sådan förakt. Han svarade med att reta en face-off på den största arenan i Storbritannien. I andra änden föreslog Froch utseende, men med förbehåll för en bestämmelse.

“Kobran” svider fortfarande

Men först, lite beklagande för Fury Senior. Han respekterade kampens CV som Tyson Furys pappa skröt med. Men det betyder inte att han kan komma på att ropa “The Cobra”. Carl Froch avslöjade att han fortfarande kämpade i form, och insisterade på att en kamp med honom knappt skulle gå någon sträcka. “Cobra är fortfarande i upprörande mejslad form; om du fortfarande var över ringen med mig med 10 ounce handskar på, skulle det inte vara särskilt länge”, sa Carl Froch.

Senare klargjorde han också ärkerivalen George Groves roll i hela dramat. Han bad John Furys resonemang och förklarade att Groves bara hånade. Annars, på vilken grund förväntade han sig att de skulle fylla i Wembley? Fury är redan 59 och inte i bästa hälsa. Froch mindes förra gången han kämpade på den berömda avenyn, när han och Groves utkämpade sin andra grudge-match inför en kapacitet på 80 000 publik.

Han sa: “När George Groves sa, varför slåss du inte mot Carl Froch John? Gör det på Wembley Stadium. 93-94 000 personer det tog pi**. Vad får dig att tro att vi kan fylla Wembley Stadium? Jag och du lyssnar, du är 59 år gammal. Du är uppenbarligen inte i form…”

Slutligen konstaterade Carl Froch att ett slagsmål dem emellan aldrig kan hända. Hur som helst, en line-up som deras kan locka dem i crossover fight-branschen.

Carl Froch vs John Fury? Ett bra fall kan vara…

Om det överhuvudtaget måste hända en kamp mellan dem, kommer det inte att vara för några monetära vinster. Froch gjorde det klart. Den enda anledningen, om det finns en, för honom att delta skulle endast vara på välgörenhetsgrunder.

“Det kommer inte att hända. John, nu pratar Misfits om att något kanske händer…men om någon slags slagsmål skulle förverkligas mellan mig och dig, skulle det inte vara för ekonomisk vinning…jag skulle göra det för välgörenhet…så om det skulle bli så det stadiet, vet bara en sak: det här är inte för ekonomisk nytta; det här är för välgörenhet, enkelt…” sa Carl Froch.

Den sista reklamationen från ‘The Cobra’ kan äntligen ha släckt alla förhoppningar om vad som kunde ha blivit ett eldigt och spännande utbyte. Carl Froch lyckades återigen uppröra Fury-lägret. Förra året bjöd han in världsmästarens vrede för att ha lyft fram några nackdelar med kampen med Francis Ngannou.

Läs mer: Att lägga till bränsle till deras pågående nötkött, Carl Froch lovar att stoppa “The Hype Around Jake Paul”

Tror du nu när Carl Froch har svarat kommer bråket gradvis att försvinna? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Inlägget “The Cobra Still in Outrageous Chiseled Shape”: Carl Froch accepterar John Fury’s Wembley Call-Out Only on One Condition dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär