Saturday, December 9, 2023
HemBasketballKobe Bryants fru Vanessa reagerar när 7'1" Lakers Legend välkomnar ny medlem...

Kobe Bryants fru Vanessa reagerar när 7’1″ Lakers Legend välkomnar ny medlem till sin familj

I en värld med flera parmål och relationsmål är bandet mellan Kobe Bryant och Pau Gasol faktiska mål. Deras relation var av ett starkt brödraskap som överskrider kultur och land. Lagkamraterna knöt ett starkt band. Även efter Kobes plötsliga bortgång betraktar Bryants fortfarande Gasol som sin familj.

Los Angeles Lakers-legenden Pau Gasol avslöjade en stor livsuppdatering på onsdagen. Han delade på sina sociala medier att han och hans fru är “överlyckliga” över att välkomna sin son och andra barn till världen. Kobes fru, Vanessa Bryant, reagerade på meddelandet på sin Instagram-berättelse och skrev: “Välkommen Baby Boy!”. Hon gratulerade också föräldrarna.

Gasols första barn, hans dotter, döptes efter Gianna Bryant. Han gjorde också Vanessa till sin gudmor. Denna typ av brödraskap förklarades av den bortgångne NBA-mästaren själv.

I Gasols bok “Life-Vida”, skrev Kobe Bryant en forward med titeln “Om jag kunde välja min bror”. Kobe skrev om de stora egenskaper som Pau Gasol var känd för hårt arbete och lugn. Han betonade också att deras band “befästes av ett förtroende som bara bröder delar”.

Deras vänskap började 2008 när 7’1″ Pau Gasol byttes till Lakers från Memphis Grizzlies.

Gasol stannade hos Lakers och Kobe till 2014 och vann två NBA-mästerskap på vägen 2009 och 2010.

Pau Gasol om Kobe Bryant

När Kobe Bryant tragiskt gick bort avslöjade Gasol att han inte kunde sluta gråta och inte lämnade huset. Han utökade sitt stöd till Vanessa. “I slutet av dagen, det är vad jag anser att vi är, familj”.

Kobe hade en gång avslöjat att utan den sexfaldiga All-Star vid sin sida, skulle han inte ha vunnit sina två senaste mästerskapstitlar. Gasol spelade för ligan i nästan två decennier och hade i genomsnitt 17 PPG, 9,2 RPG och 3,2 APG under sin karriär.

Kobe Bryant kommenterade vidare att båda deras tröjor en dag skulle hänga sida vid sida på Staples Center.

Vanessa Bryant arbetar för närvarande med sin mans saker genom Mamba och Mambacita Sports Foundation. Hon ger sitt namn och sin tid för att skapa möjligheter för underprivilegierade idrottare och ge unga flickor kraft.

Vilket är ditt favoritminne av Pau Gasol och Kobe Bryant? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär