Friday, December 8, 2023
HemBasketballKobe Bryants fru firar Halloween med tidigare Lakers-lagkamrat och agent

Kobe Bryants fru firar Halloween med tidigare Lakers-lagkamrat och agent

Basketvärlden är en stödjande och hälsosam plats i allmänhet. Det har dock aldrig varit uppenbart med den kärlek som familjen Bryant får. Trots att Kobe Bryant gick bort långt före sin tid, förblir hela familjen ständigt i sinnena hos fansen. Det stödet och önskningarna sträcker sig också till Kobes tidigare medarbetare. Oavsett om det är på front office eller genom lagkamrater, är familjen Los Angeles Lakers där med Bryants.

Som ett resultat var det inte helt i det blå att se Vanessa Bryant fira Halloween med två framstående Lakers-personligheter.

De band Kobe Bryant skapade med basket

Även om han kan ta emot kritik från Lakers-trogna nuförtiden, kom nuvarande GM Rob Pelinka först i kontakt med organisationen genom The Mamba. Genom att arbeta som hans agent vid den tiden skulle de två utveckla en nära vänskap. Det gav till slut plats för Pelinkas rang i det nuvarande LA front office.

På samma sätt var Pau Gasol och Bean bröder av alla definitioner utom blod. Sedan hans bortgång har Gasol gjort allt som står i hans makt för att hålla Kobe-namnet vid liv. Samtidigt delar han också ett nära band med Vanessa och barnen. Den närheten och kärleken visades för fullt när bilder på trion, tillsammans med deras familjer, kom online.

För att fira Halloween hade hela skådespelaren några ganska unika outfits. Medan kvinnosidan av saker och ting tog på en Catwomans inspiration, var de två männen mer än glada över att leka sökare. Medan Rob gick för en FBI-outfit, var Gasol ganska rolig med sin passform.

Med en “låtsas att jag är en fladdermus”-t-shirt, var Batman-referensen omedelbar. Men det var den förenklade kreativa touchen som gjorde den till en speciell favorit hos fans. Det var dock värmen som syns genom Vanessas berättelse som var särskilt vacker.

Även om han kanske inte är närvarande personligen längre, är hans närvaro obestridlig. Speciellt med dessa två, eftersom denna trio var avgörande för att återuppliva Lakers stolthet och arv.

Kobe Bryants himmelsfärd

Medan han hade varit ett stort namn inom basket ganska länge, hade Kobe sin beskärda del av belackare. Kanske en produkt av talangen och nivån han var på, Bryant hade många tvivlare, särskilt runt 2007 års märke. Sedan Shaquille O’Neals kraftfulla avgång, tack vare den 5-faldiga mästaren inte mindre, hade laget inte klarat sig bra.

Som ett resultat av detta ifrågasattes The Mambas slutspel. I ett sådant scenario var det en handel med Memphis Grizzlies och 2008 års NBA MVP som stod kvar som ledde till en omsvängning av förmögenheterna. När den här trion kom att arbeta tillsammans skulle de leda La La Land till 3 raka finalresor och rygg mot rygg mästerskap under 2009 och 2010.

Medan deras bedrifter ledde till några otroliga ögonblick på banan, kan de ha gett de tre något ännu mer speciellt än ett mästerskap.

RELATED ARTICLES

Mest populär