Sunday, February 25, 2024
HemBasketballKobe Bryant-statyn: Jerseynummer på den kommande Lakers-skulpturen avslöjades en gång av Mamba...

Kobe Bryant-statyn: Jerseynummer på den kommande Lakers-skulpturen avslöjades en gång av Mamba själv

De flesta håller med om att Kobe Bryant som bar #8 skiljer sig från den som bar #24. The Black Mamba gjorde dock en rolig snurr på det. Dagen den 8 februari 2024 (2/8/24) valdes specifikt för att avtäcka 5x mästarens staty för att hylla Kobe Bryants och hans dotter Giannas olika epoker. Men det finns fortfarande en hotande fråga om vilket nummer som kommer att finnas på statyn. Vissa säger att båda kommer att visas medan andra hävdar att den ena är mer framträdande över den andra.

Denna fråga ställdes dock till Bönan själv 2006. Han svarade med sin karaktäristiska humor som har återuppstått på tröskeln till hans statyavslöjande. “8 har något som 24 aldrig någonsin, någonsin, någonsin kommer att ha … och det är förmågan att växa hår.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av ESPN (@espn)

Det är på näsan. Tillsammans med en #8 på sin tröja, hade Bryant en snygg afro, som gärna bar sin egen karaktär som heter “Frobe”. Men det svaret bekräftade att även Bryant var hårt pressad att välja mellan båda eftersom han sa: “Jag skulle förstå din svåra situation” till media. Men de fick till slut ett vagt svar från honom. “24 var mer utmanande. Jag tenderar att dra till saker som är svårare att göra.”

Bryant bar 8 under de första 10 åren av sin karriär och 24 tills han gick i pension. Båda epoker var hall-of-fame värda i sin egen rätt. Bara passande Lakers pensionerade båda siffrorna. Det var dock nära förestående att han skulle förevigas i brons på Crypto.com Arena, någonstans bredvid sin lagkamrat Shaquille O’Neals staty. Den enda debatten som återstod var antalet och inte ens han kunde välja.

Han måste ha saknat Frobe att han tillade, “Om du gör hår är det en död giveaway.” Obs: tills statyn avslöjas vet vi inte om den kommer att innehålla Frobe.

Kobe Bryant lutar sig mot ett nummer

Efter att Shaq gick till Miami Heat blev Bryant mer dominant i laget. Han bestämde sig för att byta från #8 till #24 för en nystart. #24 skulle fortsätta att vinna den femte mästerskapsringen genom skador och tuffare motståndare. “Om du tvingar mig att välja en, skulle jag förmodligen gå med 24 på grund av det.”

Detta skulle göra de flesta besvikna som vill att båda numren ska finnas på statyn. För många kan 8 och 24 inte skiljas åt. Många NBA-spelare idag bär båda numren för att insupa Mamba Mentality.

Shaq hade en mindre roll när Bryant bytte nummer. Vid hans statyavslöjande 2017 förutspådde Shaq att de skulle komma tillbaka för att snart avslöja Bryants staty. Nu när det händer kan vi inte vänta på att se vilka nummer som finns på den. Även om mannen i fråga själv sa: “Om du gör en staty behöver du inte nödvändigtvis se numret ändå.”

LÄS MER: Shaquille O’Neal drabbas av “astma-attack” på live-tv när Bol Bol löser Bold Bandwagon

Inlägget Kobe Bryant Statue: Jersey Number on the Upcoming Lakers’ Sculpture Was Once Disclosed by Mamba Himself dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär