Sunday, February 25, 2024
HemNBAKobe Bryant 'Crazy 8' Release Alert: Vad är annorlunda i den ikoniska...

Kobe Bryant ‘Crazy 8’ Release Alert: Vad är annorlunda i den ikoniska All-Star Throwback Shoe?

Kobe Bryants ikoniska “Crazy 8” kommer att göra comeback. Adidas kommer att hylla Los Angeles Lakers-legenden genom att släppa en annan version av just de skor som han tog på sig under sitt första NBA All-Star-spel någonsin 1998. Den svart/vita färgen på dessa klassiska sneakers har en speciell plats i fansens hjärtan såväl som Bryants karriär. Han gjorde sitt första NBA All-Star-spel på bara sitt andra år i NBA. Det här är inte bara enkla sneakers; de representerar den klassiska debuten Bryant hade i NBA All-Star.

Det här är höjdpunkterna i Adidas fängslande laguppställning för 2024 års NBA All-Star Weekend. Det här klassiska retrostycket är planerat att släppas den 15 februari.

Adidas Crazy 8, Kobe Bryants första All-Star Game-sneaker, kommer tillbaka under All-Star Weekend.

Detaljer HÄR: https://t.co/R3Su7GCUy4 pic.twitter.com/wLkBuHbMUz

— Complex Sneakers (@ComplexSneakers) 27 januari 2024

Även om den här väckelsen behåller originalets essens, finns det en anmärkningsvärd twist. Ett nytt broderi med nummer “’98”, en referens till 1998 års version, pryder det nya paret istället för 8. Nyligen sågs en äldre version av skorna denna månad. Adidas har tidigare återsläppt flera versioner av Bryants retrosneakers. Detta måste dock vara den mest eleganta och ikoniska av dem.

Rapparen Kendrick Lamar stoltserar med Kobe Bryants “Crazy 8”

Den senaste versionen av Crazy 8 är lika fängslande som den tidlösa stil som basketlegendarens första version visade upp. Den har sömlöst anpassat sig till den vördade äldre iterationen med en uppfriskande touch. Den vördade rapparen och låtskrivaren Kendrick Lamar rörde upp internet- och sneakersentusiaster genom att visa upp en äldre version av skorna. Han sågs bära dem på Milano Fashion Week-evenemanget. Han delade också med sig av en närmare titt på skorna.

Här är den, om du missade den:

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Bleacher Report Kicks (@brkicks)

Siffran 8 som är utsmyckad på skon fungerar som en hyllning till Los Angeles Lakers arv. En närmare titt på designdetaljerna visar ett slående svart och vitt mönster, som påminner om ikoniska stilar som Reebok Kamikaze II av Shawn Kemp och Shaqnosis av Shaquille O’Neal.

Även om dessa mönster kan skilja sig något från Bryants tidigare och främst de första sneakers på banan, har den nya Crazy 8-versionen lyckats kapsla in essensen av dessa ikoniska delar. Vad tycker du om denna release? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

LÄS MER: Hollywoodlegenden Jackie Chans virala klipp drar Shaquille O’Neal-liknande svar från Kobe Bryants fru Vanessa

Inlägget Kobe Bryant ‘Crazy 8’ Release Alert: What’s Different in the Iconic All-Star Throwback Shoe? dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär