Wednesday, February 21, 2024
HemBasketballKnicks Star delar kryptiskt inlägg bland Bojan Bogdanovic och flera handelsnyheter

Knicks Star delar kryptiskt inlägg bland Bojan Bogdanovic och flera handelsnyheter

Dallas Mavericks kommer att möta New York Knicks på Madison Square Garden ikväll i vad som lovar att bli en spännande match. Med båda klubbarna som siktar på framgång efter säsongen har den här matchen en enorm betydelse för deras playoffchanser. Och de snurrande handelsryktena kring New York Knicks bidrar till spänningen i en redan efterlängtad uppgörelse.

Knicks var enligt uppgift i förhandlingar med Detroit Pistons om att förvärva Bojan Bogdanović och Alec Burks för att ytterligare stärka sin slutspelsposition och säkra en djupare löpning efter säsongen. Enligt Yahoo Sports Jake Fischer har affären slutförts i utbyte mot Quentin Grimes, Malachi Flynn, Evan Fournier, Ryan Arcidiacono och två andra val.

Nu, när Knicks stärker sitt lag och ser ut att komma tillbaka på sin vinstsvit igen, delar Josh Hart ett kryptiskt meddelande innan deras sammandrabbning mot Mavericks. Den 28-åriga vakten bad sina pojkar att passa till kvällens sammandrabbning.

Pojkar får hoppas på den där PJ och klä upp sig

— Josh Hart (@joshhart) 8 februari 2024

Anledningen till att Hart sa detta är att de flesta av stjärnspelarna i hans lag inte kommer att vara en del av sammandrabbningen på grund av sina respektive skador. På grund av det kommer han och de andra att få axla lagets ansvar i frånvaro av resten. Och om de inte gör det, ja, ersättare är på väg.

När Big Apple gör sig redo att ta sig an Big D, ställs Julius Randle, OG Anunoby och Jalen Brunson åt sidan på grund av sina skadesituationer.

Den skadedrabbade spelarlistan för New York Knicks

Julius Randle, stjärnspelaren i Knicks den här säsongen, har varit borta under de senaste fem matcherna på grund av en ur led i axeln. Hans frånvaro har skapat ett stort hål i lagets frontplan sedan Randles poäng-, retur- och spelande talanger var avgörande för både anfalls- och försvarstaktik.

Läs mer: 76ers Trade Rykten: “Free Falling” Philly Approach Pistons’ Alec Burks och Bojan Bogdanovic i alla försök mitt i att förlora spree

Till och med OG Anunoby har varit ur spel under de senaste fem matcherna på grund av inflammation i armbågen vilket ökar lagets skadebekymmer. Och slutligen, den 27-årige guarden som fick en vristvrickning mot Memphis Grizzlies, Jalen Brunson är tveksam till att spela matchen mot Mavericks.

–Jalen Brunson FRÅGASOM (höger ankel stukad) mot Mavs torsdag, säger Knicks.

–OG Anunoby OUT 6:e raka
(*Obs: Skada listad nu som “höger armbåge; irritation av bensporre” snarare än “inflammation”)

–Quentin Grimes UT (höger knä stukat) 4:e raka. pic.twitter.com/Uz1kL62xaI

— New York Basketball (@NBA_NewYork) 7 februari 2024

Trots skadeavbrott har Knicks visat sin styrka i att hantera detta

Inlägget Knicks Star Shares Cryptic Post Amid Bojan Bogdanovic och Multiple Trade News dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär